Δείτε τον χειρισμό του Destiny στο Remote Play

Εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του PS Vita Η Sony δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που μας παρουσιάζει το Remote Play του Destiny. Η οθόνη του PS Vita έχει χωριστεί σε 3 στήλες, με την κάθε στήλη να έχει μία διαφορετική κίνηση. Επίσης με το πάτημα του D-pad μπορείτε να τρέξετε, ενώ γίνονται και Highlight σημαντικά αντικείμενα στο περιβάλλον.   Σύμφωνα με την Sony, η Beta του Destiny, ήταν η εφαρμογή με την μεγαλύτερη χρήση του Remote Play για τον Ιούλιο, ενώ όπως ανακοίνωσε η Bungie, όσοι έχουν αγοράσει την ψηφιακή έκδοση των Xbox 360/PS3 μπορούν να την αναβαθμίσουν δωρεάν σε Xbox […]

Publisher
 
Developer
 

Εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του PS Vita

gs-psvitadestiny

Η Sony δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που μας παρουσιάζει το Remote Play του Destiny. Η οθόνη του PS Vita έχει χωριστεί σε 3 στήλες, με την κάθε στήλη να έχει μία διαφορετική κίνηση.

Επίσης με το πάτημα του D-pad μπορείτε να τρέξετε, ενώ γίνονται και Highlight σημαντικά αντικείμενα στο περιβάλλον.

gs-destinyremotecontrols

 

Σύμφωνα με την Sony, η Beta του Destiny, ήταν η εφαρμογή με την μεγαλύτερη χρήση του Remote Play για τον Ιούλιο, ενώ όπως ανακοίνωσε η Bungie, όσοι έχουν αγοράσει την ψηφιακή έκδοση των Xbox 360/PS3 μπορούν να την αναβαθμίσουν δωρεάν σε Xbox One/PS4.

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη προσφορά, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Destiny αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου για Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Destiny