Το The Binding of Isaac: Rebirth έρχεται το Νοέμβριο

Κυκλοφορεί σε PC, PlayStation 4 και PS Vita Ο Ed McMillen, δημιουργός του The Binding of Isaac, δημοσίευσε ένα νέο Trailer για την Rebirth έκδοση του παιχνιδιού, στο οποίο αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Binding of Isaac: Rebirth. Η έκδοση Rebirth, περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της αυθεντικής κυκλοφορίας, καθώς και μπόλικο έξτρα περιεχόμενο και συγκεκριμένα 150 καινούργια Items, 3 νέους χαρακτήρες, co-op 2 παικτών αλλά και 16 καινούργια Bosses. Το The Binding of Isaac: Rebirth θα έρθει δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS Vita και PlayStation 4 στις 4 Νοεμβρίου. Δείτε […]

Platforms
 

Κυκλοφορεί σε PC, PlayStation 4 και PS Vita

gs-bindingofisaac

Ο Ed McMillen, δημιουργός του The Binding of Isaac, δημοσίευσε ένα νέο Trailer για την Rebirth έκδοση του παιχνιδιού, στο οποίο αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Binding of Isaac: Rebirth.

Η έκδοση Rebirth, περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της αυθεντικής κυκλοφορίας, καθώς και μπόλικο έξτρα περιεχόμενο και συγκεκριμένα 150 καινούργια Items, 3 νέους χαρακτήρες, co-op 2 παικτών αλλά και 16 καινούργια Bosses.

Το The Binding of Isaac: Rebirth θα έρθει δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS Vita και PlayStation 4 στις 4 Νοεμβρίου.

Δείτε το Trailer: