Νέο Gameplay Trailer για το Assassin’s Creed Rogue

Το κυνήγι των Assassins Η Ubisoft δημοσίευσε το πρώτο Gameplay Trailer για το επερχόμενο Assassin’s Creed Rogue. Το Trailer έχει την ονομασία Assassin Hunter και δείχνει τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Shay, καθώς εξολοθρεύει τους εχθρούς του (Assassins). Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Shay είναι με την πλευρά των Templars και όπως βλέπουμε και στο Trailer είναι φανατικός εχθρός των Assassins. Το βίντεο συνοδεύεται από το κομμάτι των 30 Second To Mars, ‘ Birth’ . Το Assassin’s Creed Rogue αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου αποκλειστικά για Xbox 360 και PS3, παράλληλα με την κυκλοφορία  του  Assassin’s Creed Unity  σε  PC, […]

Publisher
 
Developer
 

Το κυνήγι των Assassins

gs-rogue

Η Ubisoft δημοσίευσε το πρώτο Gameplay Trailer για το επερχόμενο Assassin’s Creed Rogue. Το Trailer έχει την ονομασία Assassin Hunter και δείχνει τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Shay, καθώς εξολοθρεύει τους εχθρούς του (Assassins).

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Shay είναι με την πλευρά των Templars και όπως βλέπουμε και στο Trailer είναι φανατικός εχθρός των Assassins.

Το βίντεο συνοδεύεται από το κομμάτι των 30 Second To Mars, ‘ Birth’ .

Το Assassin’s Creed Rogue αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου αποκλειστικά για Xbox 360 και PS3, παράλληλα με την κυκλοφορία  του  Assassin’s Creed Unity  σε  PC, Xbox One και PS4.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Assassin’s Creed: Rogue
Tags