Νέες πληροφορίες για το Multiplayer του Call of Duty: Advanced Warfare

Μέσω ενός νέου βίντεο που δημοσιεύθηκε Το λένε κάθε χρόνο, αλλά το Call of Duty: Advanced Warfare φαίνεται ότι θα φέρει την πρώτη σημαντική αλλαγή στη σειρά από το Modern Warfare. Το παρακάτω multiplayer gameplay  βίντεο προσφέρει μια μία πρώτη ματιά στο πώς οι νέοι exoskeletons και επιλογές customization θα επηρεάσουν το τελικό παιχνίδι, καθώς επίσης δείχνει και το νέο μηχανισμό Air Drop. Οι exoskeletons φαίνονται πολύ ωραίοι αλλά αν είστε αντίθετοι στην αλλαγή θα είστε σε θέση να παίξετε και χωρίς exoskeleton. Το Call of Duty: Advanced Warfare θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 3 […]

Μέσω ενός νέου βίντεο που δημοσιεύθηκε

Το λένε κάθε χρόνο, αλλά το Call of Duty: Advanced Warfare φαίνεται ότι θα φέρει την πρώτη σημαντική αλλαγή στη σειρά από το Modern Warfare.

Το παρακάτω multiplayer gameplay  βίντεο προσφέρει μια μία πρώτη ματιά στο πώς οι νέοι exoskeletons και επιλογές customization θα επηρεάσουν το τελικό παιχνίδι, καθώς επίσης δείχνει και το νέο μηχανισμό Air Drop.

Οι exoskeletons φαίνονται πολύ ωραίοι αλλά αν είστε αντίθετοι στην αλλαγή θα είστε σε θέση να παίξετε και χωρίς exoskeleton.

Το Call of Duty: Advanced Warfare θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: Advanced Warfare