Διαθέσιμο το Software Update 1.76 του PlayStation 4

Βελτιώνει την σταθερότητα του συστήματος Η Sony κυκλοφόρησε το νέο Software update του PlayStation 4, 1.76, το οποίο και βελτιώνει την σταθερότητα του λειτουργικού συστήματος. Το νέο Update έχει μέγεθος 200MB, και διορθώνει διάφορα μικροπροβλήματα του λειτουργικού. Η έκδοση 1.76 έρχεται λίγες μέρες πριν την πολυαναμενώμενη έκδοση 2.0 η οποία θα προσθέτει το SharePlay, τη δυνατότητα να κάνετε Upload τα βίντεο σας απευθείας στο YouTube αλλά και νέους τρόπους για να βρείτε φίλους. Η έκδοση 1.76 είναι υποχρεωτική για όλους τους χρήστες του PlayStation 4, αλλιώς δε θα μπορούν να συνδεθούν στο PlayStation Network.

Platform
 

Βελτιώνει την σταθερότητα του συστήματος

gs-psupdate

Η Sony κυκλοφόρησε το νέο Software update του PlayStation 4, 1.76, το οποίο και βελτιώνει την σταθερότητα του λειτουργικού συστήματος. Το νέο Update έχει μέγεθος 200MB, και διορθώνει διάφορα μικροπροβλήματα του λειτουργικού.

Η έκδοση 1.76 έρχεται λίγες μέρες πριν την πολυαναμενώμενη έκδοση 2.0 η οποία θα προσθέτει το SharePlay, τη δυνατότητα να κάνετε Upload τα βίντεο σας απευθείας στο YouTube αλλά και νέους τρόπους για να βρείτε φίλους.

Η έκδοση 1.76 είναι υποχρεωτική για όλους τους χρήστες του PlayStation 4, αλλιώς δε θα μπορούν να συνδεθούν στο PlayStation Network.

Tags