Το Xbox One έρχεται σε 29 χώρες

Μέσα στον Σεπτέμβριο Η Microsoft ετοιμάζεται να υποδεχθεί 29 νέες χώρες μέσα στον Σεπτέμβριο, κάνοντας ένα πολύ δυνατό λανσάρισμα του Xbox One. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Major Nelson, το Xbox One πρόκειται να λανσαριστεί σε 29 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.  Το Xbox One αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Σεπτεμβρίου στην χώρα μας, και τα SevenSpot έχουν αναλάβει την οργάνωση του Launch Event σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Το Gamespace.gr, θα βρίσκεται στο κατάστημα των SevenSpot στην Αθήνα, Πέτρου Ράλλη 190 και σας περιμένουμε όλους, ώστε να δοκιμάσουμε μαζί τη νέα κονσόλα της Microsoft. Δείτε τις χώρες που θα […]

Platform
 

Μέσα στον Σεπτέμβριο

gs-xboxone

Η Microsoft ετοιμάζεται να υποδεχθεί 29 νέες χώρες μέσα στον Σεπτέμβριο, κάνοντας ένα πολύ δυνατό λανσάρισμα του Xbox One. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Major Nelson, το Xbox One πρόκειται να λανσαριστεί σε 29 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

Το Xbox One αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Σεπτεμβρίου στην χώρα μας, και τα SevenSpot έχουν αναλάβει την οργάνωση του Launch Event σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το Gamespace.gr, θα βρίσκεται στο κατάστημα των SevenSpot στην Αθήνα, Πέτρου Ράλλη 190 και σας περιμένουμε όλους, ώστε να δοκιμάσουμε μαζί τη νέα κονσόλα της Microsoft.

Δείτε τις χώρες που θα κυκλοφορήσει το Xbox One μέσα στον Σεπτέμβριο:

  • 9/2: Chile and Colombia
  • 9/4: Japan
  • 9/5: Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, Greece, Hungary, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Saudi Arabia, Slovakia, Sweden, Switzerland, Turkey, United Arab Emirates
  • 9/15: Israel
  • 9/23: Hong Kong, India, Korea, Singapore, South Africa, Taiwan
  • 9/23: China
  • 9/26: Russia

Δείτε την ανακοίνωση του Major Nelson: