Η 4Α Games δουλεύει πάνω σε ένα νέο Metro αλλά και σε ένα Space Shooter

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στο ITC Η 4Α Games παραχώρησε μία συνέντευξη στο ουκρανικό site ITC, στην οποία αποκάλυψε και την ανάπτυξη δύο νέων τίτλων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Andrey Prokhorov της 4A, η ομάδα δουλεύει σε ένα τίτλο που βασίζετε στη σειρά Metro, αλλά και σε ένα Space Shooter το οποίο βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης.  Ο καινούργιος τίτλος Metro, θα διαφέρει σημαντικά από τους προκάτοχους του, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Dmitry Gluhovski (συγγραφέας των βιβλίων αλλά και των παιχνιδιών Metro). Το Space Shooter το οποίο αναπτύσσεται από την 4A Games, έχει κάποια ‘ασυνήθιστα’ στοιχεία […]

Platforms
 

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στο ITC

gs-MetroLastLight

Η 4Α Games παραχώρησε μία συνέντευξη στο ουκρανικό site ITC, στην οποία αποκάλυψε και την ανάπτυξη δύο νέων τίτλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Andrey Prokhorov της 4A, η ομάδα δουλεύει σε ένα τίτλο που βασίζετε στη σειρά Metro, αλλά και σε ένα Space Shooter το οποίο βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης. 

Ο καινούργιος τίτλος Metro, θα διαφέρει σημαντικά από τους προκάτοχους του, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Dmitry Gluhovski (συγγραφέας των βιβλίων αλλά και των παιχνιδιών Metro).

Το Space Shooter το οποίο αναπτύσσεται από την 4A Games, έχει κάποια ‘ασυνήθιστα’ στοιχεία στην ανάπτυξη του και τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα σε ‘εξωγήινα’ τοπία.

Ακόμη βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης και δε πρόκειται να μάθουμε σύντομα άλλες λεπτομέρειες.

Οι 2 νέοι αυτοί τίτλοι, είναι πολύ πιθανό να τρέχουν σε 30 FPS στις κονσόλες, ώστε η 4A Games να προσφέρει όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας γραφικά. 

Η αποκάλυψη των σχεδίων της 4Α Games για το μέλλον, έρχεται λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία της συλλογής Metro Redux, η οποία περιέχει τα Metro 2033 και Metro: Last Light πλήρης ανανεωμένα.

Η Remastered συλλογή, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου.

Περισσότερα νέα για το Metro Redux