Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το Metro Redux

Έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις Η 4Α Games, δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών, που συνοψίζει όλα τα καινούργια στοιχεία που εισάγει το νέο Metro Redux. Το Metro Redux περιλαμβάνει το Metro: 2033 και το Metro: Last Light, τα οποία έρχονται άκρως ανανεωμένα. Με αφορμή τις Next-Gen κονσόλες, η 4A Games, αποφάσισε να μεταφέρει τους τίτλους Metro και την μοναδική μετα-αποκαλυπτική εμπειρία που προσφέρουν, στην επόμενη γενιά. Ο κύριος λόγος ήταν πως τα Xbox 360 και PlayStation 3 λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών, δε πρόσφεραν την εμπειρία που θα ήθελαν οι δημιουργοί της σειράς Metro.  Το Metro Redux, φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά, […]

Platforms
 

Έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις

gs-MetroLastLight

Η 4Α Games, δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών, που συνοψίζει όλα τα καινούργια στοιχεία που εισάγει το νέο Metro Redux. Το Metro Redux περιλαμβάνει το Metro: 2033 και το Metro: Last Light, τα οποία έρχονται άκρως ανανεωμένα.

Με αφορμή τις Next-Gen κονσόλες, η 4A Games, αποφάσισε να μεταφέρει τους τίτλους Metro και την μοναδική μετα-αποκαλυπτική εμπειρία που προσφέρουν, στην επόμενη γενιά. Ο κύριος λόγος ήταν πως τα Xbox 360 και PlayStation 3 λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών, δε πρόσφεραν την εμπειρία που θα ήθελαν οι δημιουργοί της σειράς Metro. 

Το Metro Redux, φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά, στο gameplay αλλά και στα διαθέσιμα Modes. Συγκεκριμένα, το Metro: 2033 θα συμπεριλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις που είδαμε στο Metro: Last Light, κάποιες έξτρα περιοχές μέσα στους χάρτες που προηγουμένως ήταν κλειδωμένες και φυσικά ανανεωμένα γραφικά, A.I και Animations.

Το Metro: Last Light από την άλλη, θα έχει κάποιες καινούργιες επιλογές στα γραφικά, όπως την υποστήριξη 4K ανάλυσης για PC και θα περιλαμβάνει όλα τα DLC που έχουν βγει έως σήμερα.

Τέλος και οι 2 τίτλοι Metro θα τρέχουν σε 1080p και 60FPS στις κονσόλες νέας γενιάς και θα εισάγουν νέα επίπεδα δυσκολίας όπως το Survival και το Spartan.

Το Metro Redux αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4 στις 28 Αυγούστου

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσθήκες/βελτιώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Metro Redux