Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Expansion του Hearthstone

Αποκαλύφθηκαν από τον Senior Game Designer του Hearthstone, Mike Donais Μπορεί να μην έχει περάσει σχεδόν ούτε ένας μήνας από την κυκλοφορία του Adventure Mode, Curse of Naxxramas, για το Hearthstone: Heroes of Warcraft, αλλά απ’όσο φαίνεται η Blizzard έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πάνω σε ένα νέο Expansion. Μιλώντας στο YouTube κανάλι του χρήστη Chanman V, ο Senior Game Designer του Hearthstone, Mike Donais, επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός νέου expansion αλλά και το περιεχόμενο του. Συγκεκριμένα, το νέο Expansion του Hearthstone, θα περιλαμβάνει σχεδόν 100 κάρτες. Σύμφωνα με τον Donais, η ομάδα του Hearthstone εργάζεται σκληρά ώστε να καταφέρει […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αποκαλύφθηκαν από τον Senior Game Designer του Hearthstone, Mike Donais

gs-Hearthston

Μπορεί να μην έχει περάσει σχεδόν ούτε ένας μήνας από την κυκλοφορία του Adventure Mode, Curse of Naxxramas, για το Hearthstone: Heroes of Warcraft, αλλά απ’όσο φαίνεται η Blizzard έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πάνω σε ένα νέο Expansion.

Μιλώντας στο YouTube κανάλι του χρήστη Chanman V, ο Senior Game Designer του Hearthstone, Mike Donais, επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός νέου expansion αλλά και το περιεχόμενο του.

Συγκεκριμένα, το νέο Expansion του Hearthstone, θα περιλαμβάνει σχεδόν 100 κάρτες.

Σύμφωνα με τον Donais, η ομάδα του Hearthstone εργάζεται σκληρά ώστε να καταφέρει να κυκλοφορήσει το επόμενο Expansion.

Το Expansion θα έρθει με την μορφή των Booster Packs, τα οποία θα είναι ξεχωριστά από τα ήδη υπάρχοντα πακέτα, ώστε να μην δημιουργήσουν οποιουδήποτε είδους πρόβλημα.

Αν και δεν αποκάλυψε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη κυκλοφορία του νέου Expansion, μας επιβεβαίωσε πως αυτή τη στιγμή η Blizzard δεν δουλεύει πάνω σε κάποιο καινούργιο Class.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική συνέντευξη του Donais στο Value Town, εδώ:

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft