Το Launch Trailer του Destiny

Υπάρχουν εχθροί εδώ έξω που δεν μπορείς να διανοηθείς… Η Bungie δημοσίευσε ένα Launch Gameplay Trailer για το Destiny, με αφορμή την κυκλοφορία του παιχνιδιού που πλησιάζει μέρα με τη μέρα. Στο νέο Trailer βλέπουμε κάποιους από τους εχθρούς που θα έρθουμε αντιμέτωποι και φυσικά είναι γεμάτο δράση και… πιστολίδι!  »Υπάρχουν εχθροί εδώ έξω που δεν μπορείς να διανοηθείς, αλλά δεν έχουν δει ποτέ τους κάτι σαν εσένα. Δεν έχει σημασία ποιος ήσουν, μονάχα τι θα γίνεις.» Το Destiny αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 9 Σεπτεμβρίου. Απολαύστε το Trailer:

Publisher
 
Developer
 

Υπάρχουν εχθροί εδώ έξω που δεν μπορείς να διανοηθείς…

gs-destiny-launch

Η Bungie δημοσίευσε ένα Launch Gameplay Trailer για το Destiny, με αφορμή την κυκλοφορία του παιχνιδιού που πλησιάζει μέρα με τη μέρα. Στο νέο Trailer βλέπουμε κάποιους από τους εχθρούς που θα έρθουμε αντιμέτωποι και φυσικά είναι γεμάτο δράση και… πιστολίδι! 

»Υπάρχουν εχθροί εδώ έξω που δεν μπορείς να διανοηθείς, αλλά δεν έχουν δει ποτέ τους κάτι σαν εσένα. Δεν έχει σημασία ποιος ήσουν, μονάχα τι θα γίνεις.»

Το Destiny αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 9 Σεπτεμβρίου.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Destiny