Η κυκλοφορία του Star Wars Battlefront κοντά στην κυκλοφορία της ταινίας

Αν και ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από την EA για το νέο τίτλο Star Wars Μπορούμε όμως να υποθέσουμε ότι η καλύτερη στιγμή θα ήταν κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας της καινούριας ταινίας. Σε μια κλήση που είχαν οι επενδυτές της εταιρίας, ο EVP της EA Studios, Patrick Soderlund, είπε ότι αν και το παιχνίδι δεν συνδέεται με την ταινία Star Wars: Episode VII, οι επενδυτές θα προτιμούσαν να κυκλοφορήσει ο καινούριος τίτλος της σειράς Battlefront κοντά στην ημερομηνία της ταινίας. «Οι ρίζες από αυτό που δημιουργούμε είναι πιο κοντά στο Star Wars universe χωρίς να δίνουμε απαραίτητα έμφαση στις ταινίες, είπε ο Soderlund. Και αυτό επειδή θέλαμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι για να γιορτάσουμε την ιστορία του Star Wars. Βέβαια θα υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες μέσα […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αν και ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από την EA για το νέο τίτλο Star Wars

StarWarsBattlefront_Logo

Μπορούμε όμως να υποθέσουμε ότι η καλύτερη στιγμή θα ήταν κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας της καινούριας ταινίας.

Σε μια κλήση που είχαν οι επενδυτές της εταιρίας, ο EVP της EA StudiosPatrick Soderlund, είπε ότι αν και το παιχνίδι δεν συνδέεται με την ταινία Star Wars: Episode VII, οι επενδυτές θα προτιμούσαν να κυκλοφορήσει ο καινούριος τίτλος της σειράς Battlefront κοντά στην ημερομηνία της ταινίας.

«Οι ρίζες από αυτό που δημιουργούμε είναι πιο κοντά στο Star Wars universe χωρίς να δίνουμε απαραίτητα έμφαση στις ταινίες, είπε ο Soderlund. Και αυτό επειδή θέλαμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι για να γιορτάσουμε την ιστορία του Star Wars. Βέβαια θα υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες μέσα στο παιχνίδι που θα έχουν σχέση με την καινούργια ταινία. Θα θέλαμε να ήμασταν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ταινία, αλλά θα έλεγα ότι δεν συνδέονται και πολλή.»

Η ταινία του JJ Abrams θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2015, ενώ η EA έχει πει ότι θα δούμε περισσότερα για το Battlefront την άνοιξη του 2015.

Περισσότερα νέα για το Star Wars Battlefront
Tags