Αποκαλύφθηκε το λογότυπο της ταινίας Warcraft

Αποκαλύφθηκε στην Comic Con 2014 μαζί με κάποια όπλα της ταινίας Η Legendary Pictures, στα πλαίσια της Comic Con 2014 στο San Diego, αποκάλυψε το logo της ταινίας Warcraft. Λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη του πάνελ που θα γίνει το Σάββατο, η Legendary μας παρουσίασε και κάποια από τα όπλα που θα δούμε στην μεταφορά του Warcraft στην μεγάλη οθόνη. Ανάμεσα τους μπορούμε να δούμε το Doomhammer, το Dragon Sword και την Lion Shield. Περιμένουμε με αγωνία την συνέντευξη του Σαββάτου καθώς μπορεί να υπάρξει κάποιο Trailer της ταινίας και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αν και είναι σχετικά νωρίς για κάτι […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αποκαλύφθηκε στην Comic Con 2014 μαζί με κάποια όπλα της ταινίας

gs-warcraft-logo

Η Legendary Pictures, στα πλαίσια της Comic Con 2014 στο San Diego, αποκάλυψε το logo της ταινίας Warcraft. Λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη του πάνελ που θα γίνει το Σάββατο, η Legendary μας παρουσίασε και κάποια από τα όπλα που θα δούμε στην μεταφορά του Warcraft στην μεγάλη οθόνη.

Ανάμεσα τους μπορούμε να δούμε το Doomhammer, το Dragon Sword και την Lion Shield. Περιμένουμε με αγωνία την συνέντευξη του Σαββάτου καθώς μπορεί να υπάρξει κάποιο Trailer της ταινίας και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αν και είναι σχετικά νωρίς για κάτι τέτοιο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! 

Η ταινία Warcraft σκηνοθετείτε από τον Duncan Jones και πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στον κινηματογράφο στις 11 Μαρτίου 2016.

Δείτε τις φωτογραφίες

Warcraft-hammer-260x346 Warcraft-sword-2-260x346 Warcraft-Shield-260x346 Warcraft-Weapons-240x360

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft