Έρχονται τα Master Skins για το Heroes of the Storm!

Δείτε κάποια από αυτά μέσω του Trailer που δημοσίευσε η Blizzard Η Blizzard δημοσίευσε ένα νέο Trailer που μας δείχνει μερικά από τα Master Skins που θα κυκλοφορήσουν για το πολυαναμενόμενο MOBA, Heroes of the Storm. Το βίντεο μας δείχνει μία ιδέα για το πως μπορεί να αλλάξει η βασική εμφάνιση των χαρακτήρων, αν και δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως οι παίκτες θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα Master Skin. Οι πρώτοι χαρακτήρες που θα αποκτήσουν αυτά τα ιδιαίτερα και πανέμορφα Skin είναι από το σύμπαν του Warcraft και συγκεκριμένα οι εξής: Arthas, Falstad, Li Li, και Stitches. Μελλοντικά πρόκειται […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δείτε κάποια από αυτά μέσω του Trailer που δημοσίευσε η Blizzard

hots

Η Blizzard δημοσίευσε ένα νέο Trailer που μας δείχνει μερικά από τα Master Skins που θα κυκλοφορήσουν για το πολυαναμενόμενο MOBA, Heroes of the Storm. Το βίντεο μας δείχνει μία ιδέα για το πως μπορεί να αλλάξει η βασική εμφάνιση των χαρακτήρων, αν και δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως οι παίκτες θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα Master Skin.

Οι πρώτοι χαρακτήρες που θα αποκτήσουν αυτά τα ιδιαίτερα και πανέμορφα Skin είναι από το σύμπαν του Warcraft και συγκεκριμένα οι εξής: Arthas, Falstad, Li Li, και Stitches. Μελλοντικά πρόκειται να δούμε Master Skins για ήρωες από όλα τα σύμπαντα της Blizzard, όπως οι Abathur, Kerrigan, Tassadar, και Zagara από το Starcraft αλλά και οι Sonya, Valla και ο Άρχοντας του Τρόμου, Diablo.

Εσείς για ποιους χαρακτήρες θα θέλατε Master Skin; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm