Μέσα στο 2015 το Warhammer 40K FPS Space Hulk: Deathwing!

Έρχεται για PS4, Xbox One και PC! Το Space Hulk: Deathwing είναι ένα first person shooter, το οποίο διαδραματίζεται στο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Games Workshop, Warhammer 40,000. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC το 2015 , όπως ανακοίνωσε η παραγωγός του ,Streum On Studio. Βασισμένο στο πολύ γνωστό επιτραπέζιο της Warhammer 40,000 Space Hulk,  κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα της Unreal Engine 4 , και όπως θα δείτε και στο παρακάτω video φαίνεται πολύ ενδιαφέρον Στην ιστορία του Warhammer 40,000 το Space Hulk θεωρείται μια τεράστια συλλογή από κατεστραμμένα διαστημόπλοια, αστεροειδής και άλλου είδους συντρίμμια ενωμένα […]

Platforms
 
Publisher
 

Έρχεται για PS4, Xbox One και PC!

space_hulk_deathwing_header

Το Space Hulk: Deathwing είναι ένα first person shooter, το οποίο διαδραματίζεται στο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Games Workshop, Warhammer 40,000. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC το 2015 , όπως ανακοίνωσε η παραγωγός του ,Streum On Studio.

Βασισμένο στο πολύ γνωστό επιτραπέζιο της Warhammer 40,000 Space Hulk,  κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα της Unreal Engine 4 , και όπως θα δείτε και στο παρακάτω video φαίνεται πολύ ενδιαφέρον


Στην ιστορία του Warhammer 40,000 το Space Hulk θεωρείται μια τεράστια συλλογή από κατεστραμμένα διαστημόπλοια, αστεροειδής και άλλου είδους συντρίμμια ενωμένα μεταξύ τους σε ένα τεράστιο σώμα το οποίο αιωρείται στο διάστημα. Στο παιχνίδι σας δίνεται ο ρόλος ενός Deathwing Librarian , ηγετικό μέλος μια ομάδας Space Marine Terminators η οποία βρίσκεται σε αποστολή σε ένα γεμάτο εξωγήινους Space Hulk. Η Streum On Studio, παραγωγός επίσης του E.Y.E: Divine Cybermacy, εξηγεί ότι στο Space Hulk: Deathwing οι παίκτες θα πρέπει να πολεμήσουν τους εξωγήινους μέσα σε τούνελ τόσο μικρά που προκαλούν κλειστοφοβία ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνουν νέες τεχνικές και θα εξοπλίζονται με νέα όπλα από την εμπειρία που θα κερδίζουν από τις αποστολές.
Δυστυχώς η Streum On Studio και η Focus Home Interactive δεν έχουν ακόμη ανακοίνωση την ακριβή ημερομηνία, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

Περισσότερα νέα για το Warhammer 40K

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga