Δοκιμάστε την Beta έκδοση του Trine Enchanted Edition

Ακολουθώντας πολύ εύκολα βήματα! Πλέον έχετε την δυνατότητα να παίξετε την Enchanted Edition του Trine, η οποία μεταφέρει το μαγικό platformer στην μηχανή γραφικών του Trine 2. Η αυθεντική έκδοση του παιχνιδιού θα παραμείνει διαθέσιμη, ενώ η Enchanted Edition θα προσφέρει τη δυνατότητα να παίξετε το Multiplayer του Trine 2. Η ανανεωμένη έκδοση του Trine, βρίσκεται ακόμη σε Beta μορφή αλλά όσοι έχουν την αυθεντική έκδοση, έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την καινούργια εντελώς δωρεάν μέσω του Steam. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην βιβλιοθήκη (Library) σας στο Steam, διαλέξτε τις Ιδιότητες  (Properties)  και   μετά […]

Platform
 

Ακολουθώντας πολύ εύκολα βήματα!

140317464781

Πλέον έχετε την δυνατότητα να παίξετε την Enchanted Edition του Trine, η οποία μεταφέρει το μαγικό platformer στην μηχανή γραφικών του Trine 2. Η αυθεντική έκδοση του παιχνιδιού θα παραμείνει διαθέσιμη, ενώ η Enchanted Edition θα προσφέρει τη δυνατότητα να παίξετε το Multiplayer του Trine 2.

Η ανανεωμένη έκδοση του Trine, βρίσκεται ακόμη σε Beta μορφή αλλά όσοι έχουν την αυθεντική έκδοση, έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την καινούργια εντελώς δωρεάν μέσω του Steam.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην βιβλιοθήκη (Library) σας στο Steam, διαλέξτε τις Ιδιότητες  (Properties)  και   μετά   την   επιλογή  Betas. Ολοκληρώνοντας,  εισάγετε   τον κωδικό “TrineEEBeta2014”.  Έπειτα, θα μπορείτε να βρείτε την Enchanted Edition στην λίστα των παιχνιδιών σας και να την δοκιμάσετε.

Βεβαίως, θα πρέπει να ξέρετε πως βρίσκεται ακόμη σε Beta οπότε είναι φυσιολογικό να έρθετε αντιμέτωποι με Bug και γενικότερα διάφορα προβλήματα, καθώς το παιχνίδι είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.