Battlefield: Hardline – Video

Επιβεβαιώθηκε ο επόμενος τίτλος της σειρά Battlefield και ακούει στο όνομα Hardline. Η EA ανακοίνωσε επίσημο το νέο μέλος της οικογενείας του Battlefield με το όνομα BF: Hardline. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της η παρουσίαση του θα γίνει στην E3 2014. Τα μοναδικά στοιχεία που διέρρευσαν είναι πως η παραγωγός εταιρία δεν θα είναι η Dice (Battlefield 3 + Battlefield 4) μα η Visceral Games, δημιουργοί του Dead Space. Η Visceral Games ανάφερε πως θα υπάρχουν 4 classes με νέα modes και μικρά maps. Συμπέρασμα: Συνεχώς υπήρχε ο διαχωρισμός με το Battlefield και τον αντίπαλο τίτλο Call of Duty με fan-boys […]

Platform
 

Επιβεβαιώθηκε ο επόμενος τίτλος της σειρά Battlefield και ακούει στο όνομα Hardline.

Η EA ανακοίνωσε επίσημο το νέο μέλος της οικογενείας του Battlefield με το όνομα BF: Hardline.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της η παρουσίαση του θα γίνει στην E3 2014. Τα μοναδικά στοιχεία που διέρρευσαν είναι πως η παραγωγός εταιρία δεν θα είναι η Dice (Battlefield 3 + Battlefield 4) μα η Visceral Games, δημιουργοί του Dead Space.

Η Visceral Games ανάφερε πως θα υπάρχουν 4 classes με νέα modes και μικρά maps.

Συμπέρασμα: Συνεχώς υπήρχε ο διαχωρισμός με το Battlefield και τον αντίπαλο τίτλο Call of Duty με fan-boys και των δυο παιχνιδιών να αναγνωρίζουν πως το Battlefield δεν έχει καμία σχέση με το CoD καθώς είναι μια προσομοίωση πολέμου με match που κρατάνε πολύ και τεράστια maps. Η Dice με το DLC close quarters δεν κατάφερε να κλείσει αυτό το κενό ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η κόντρα. Με αυτή την κυκλοφορία της EA βλέπουμε την προσπάθεια της να πιάσει το κομμάτι του singleplayer-storyline όπου το CoD κυριαρχούσε καθώς η πλειοψηφία αγόραζε το παιχνίδι μόνο για το πλούσιο multiplayer που προσφέρει.