Αλλαγές στο Diablo 3: Reaper of Souls

Στις 21 Αυγούστου 2013 η Blizzard ανακοίνωσε το πρώτο expansion της σειράς Diablo 3, το Reaper of Souls. Σήμερα θα δούμε μερικές αλλαγές που έγιναν με αυτό το εξαιρετικό expansion του παιχνιδιού. Act V Όσον αναφορά την ιστορία του παιχνιδιού η Blizzard αποφάσισε να βάλει στην ιστορία έναν ακόμα χαρακτήρα, τον Malthael, Άγγελο του Θανάτου. Ο Malthael, με την επιβλητική του εμφάνιση, ηγήτε μέσα στο παιχνίδι. Crusader Στο καινούργιο expansion,προστέθηκε και ένα νέο class,ο Crusader. Έχει εμφάνιση σταυροφόρου ,και τα abilities του στηρίζονται στα σφυριά τα οποία χρησιμοποιεί με μεγάλη ευκολία. Adventure Mode Το νέο αυτό mode επιτρέπει στους παίχτες να μεταφερθούν σε […]

Publisher
 
Developer
 

Στις 21 Αυγούστου 2013 η Blizzard ανακοίνωσε το πρώτο expansion της σειράς Diablo 3, το Reaper of Souls. Σήμερα θα δούμε μερικές αλλαγές που έγιναν με αυτό το εξαιρετικό expansion του παιχνιδιού.

malthael

Act V
Όσον αναφορά την ιστορία του παιχνιδιού η Blizzard αποφάσισε να βάλει στην ιστορία έναν ακόμα χαρακτήρα, τον Malthael, Άγγελο του Θανάτου. Ο Malthael, με την επιβλητική του εμφάνιση, ηγήτε μέσα στο παιχνίδι.

Crusader
Στο καινούργιο expansion,προστέθηκε και ένα νέο class,ο Crusader. Έχει εμφάνιση σταυροφόρου ,και τα abilities του στηρίζονται στα σφυριά τα οποία χρησιμοποιεί με μεγάλη ευκολία.

Adventure Mode
Το νέο αυτό mode επιτρέπει στους παίχτες να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε μέρος της ιστορίας και να αρχίζουν να σκοτώνουν οτιδήποτε συναντήσουν στον δρόμο τους.Η Blizzard κατάφερε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, προσθέτοντας στο Loot 2.0 και περισσότερα items και ανεβάζοντας τις πιθανότητες τα items αυτά να ταιριάζουν στο class σου.

 

Difficulty Mode

Τέλος, η Blizzard αποφάσισε να προσθέσει περισσότερα επίπεδα δυσκολίας αρχίζοντας από το Normal και τελειώνοντας με το Torment VI.

Περισσότερα νέα για το Diablo 3: Reaper of Souls