Το Titanfall σε Open Beta!

Όλοι οι χρήστες Xbox One μπορούνε τώρα να δοκιμάσουν το Titanfall σε Open Beta version και σε Pc version σύντομα. Η beta για το Multiplayer shooter της Respawn,Titanfall,είναι τώρα διαθέσιμη σε οποιονδήποτε που χρησιμοποιεί Xbox One.Την εφαρμογή του παιχνιδιού μπορούμε να την βρούμε στην κατηγορία New Game Demos του Xbox One store. Η Open beta για PC αναμένεται σύντομα,όπως λέει και η Respawn.Η περίοδος του beta υποτίθεται ότι θα τελείωνε στις 18 Φεβρουαρίου,όμως o Vince Zampella,ιδρυτής της Respawn Entertainment,επιβεβαίωσε ότι η περίοδος του beta testing θα επεκταθεί.

Platforms
 
Publisher
 

Όλοι οι χρήστες Xbox One μπορούνε τώρα να δοκιμάσουν το Titanfall σε Open Beta version και σε Pc version σύντομα.

Η beta για το Multiplayer shooter της Respawn,Titanfall,είναι τώρα διαθέσιμη σε οποιονδήποτε που χρησιμοποιεί Xbox One.Την εφαρμογή του παιχνιδιού μπορούμε να την βρούμε στην κατηγορία New Game Demos του Xbox One store.

Η Open beta για PC αναμένεται σύντομα,όπως λέει και η Respawn.Η περίοδος του beta υποτίθεται ότι θα τελείωνε στις 18 Φεβρουαρίου,όμως o Vince Zampella,ιδρυτής της Respawn Entertainment,επιβεβαίωσε ότι η περίοδος του beta testing θα επεκταθεί.

ImageHandler

Περισσότερα νέα για το Titanfall