1080p η ανάλυση του Dying Light για το PS4

Η έκδοση του zombie παιχνιδιού Dying Light για το Playstation 4 , από την Techland δημιουργό του Dead Island , τρέχει σε 1080p . Ο αντιπρόσωπος της Techland το επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια των SpikeVGX Awards.   Η Techland παρείχε ζωντανό gameplay του Dying Light για το Playstation 4 κατά τη διάρκεια του event.Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πια είναι η ανάλυση για την έκδοση του παιχνιδιού στο Xbox One. Το παιχνίδι διαθέτει ένα πλήρη κύκλο ημέρας-νύχτας.Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παίκτες πρέπει να ψάξουν τον κόσμο για προμήθειες και όπλα, όταν η μέρα γυρίζει σε νύχτα, ο κυνηγός γίνεται […]

Η έκδοση του zombie παιχνιδιού Dying Light για το Playstation 4 , από την Techland δημιουργό του Dead Island , τρέχει σε 1080p . Ο αντιπρόσωπος της Techland το επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια των SpikeVGX Awards.

2398100-dyinglight

 

Η Techland παρείχε ζωντανό gameplay του Dying Light για το Playstation 4 κατά τη διάρκεια του event.Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πια είναι η ανάλυση για την έκδοση του παιχνιδιού στο Xbox One.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα πλήρη κύκλο ημέρας-νύχτας.Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παίκτες πρέπει να ψάξουν τον κόσμο για προμήθειες και όπλα, όταν η μέρα γυρίζει σε νύχτα, ο κυνηγός γίνεται το θήραμα.

Το Dying Light , το οποίο δημοσιεύθηκε απο τη Warner Bros. Interactive Entertainment , βγαίνει μέσα στο 2014.Εκτός από το  Playstation 4 και το Xbox, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο Xbox 360, PlayStation 3 και PC, αλλά όχι για Wii U.

 

Περισσότερα νέα για το Dying Light