Aatrox, The Darkin Blade

Ο Aatrox, Η Λεπίδα των Darkin, Είναι πλέον κοντά μας . Η μυστηριώδης φτερωτή μορφή με την λεπίδα, έφτασε και μας αποκαλύπτει επιτέλους την ταυτότητά της. Ο Aatrox, ξεπροβάλλει από τις σκιές της ιστορίας για να σβήσει τη δίψα του για αίμα και μάχη. Αυτός ο επιδέξιος πολεμιστής κατακόβει τους εχθρούς του και ρουφά τη ζωή τους με τη λεπίδα του. Οι ικανότητες του Aatrox κοστίζουν ζωή. Ικανότητες Blood Well ( Passive) / Cooldown: 225 Κάθε χτύπημα του Aatrox του κοστίζει ζωή. Το 70% της ζωής που χάνει κάθε φορά αποθηκεύεται στο Blood Well και όταν ο Aatrox δεχτεί το τελικό χτύπημα παίρνει πίσω […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Aatrox, Η Λεπίδα των Darkin, Είναι πλέον κοντά μας .

Η μυστηριώδης φτερωτή μορφή με την λεπίδα, έφτασε και μας αποκαλύπτει επιτέλους την ταυτότητά της. Ο Aatrox, ξεπροβάλλει από τις σκιές της ιστορίας για να σβήσει τη δίψα του για αίμα και μάχη. Αυτός ο επιδέξιος πολεμιστής κατακόβει τους εχθρούς του και ρουφά τη ζωή τους με τη λεπίδα του. Οι ικανότητες του Aatrox κοστίζουν ζωή.

Ικανότητες

Blood Well ( Passive) / Cooldown: 225

Κάθε χτύπημα του Aatrox του κοστίζει ζωή. Το 70% της ζωής που χάνει κάθε φορά αποθηκεύεται στο Blood Well και όταν ο Aatrox δεχτεί το τελικό χτύπημα παίρνει πίσω όσα hp είσαι στο Blood Well.

 

Dark Flight ( Q )

 

Cost: 10 % of Current Health || Range: 650 || Cooldown: 16/15/14/13/12
Ο Aatrox πηδάει και πέφτει στην επιλεγμένη περιοχή κάνοντας  70/115/160/205/250 (+0.7 AD) σωματική ζημιά σε όλους τους γύρο εχθρούς και κάνει knockup τους εχθρούς που είναι στο κέντρο για 1″

 

 Blood Thirst ( W )

 

 No Cost: || Cooldown: 0.5 || Toggle
Κάθε τρίτη επίθεση, ο Aatrox παίρνει 20/25/30/35/40 (+ 0.25 Bonus AD ) HP. Αν πέσει η ζωή του κάτω από το 50%, το ποσοστό τριπλασιάζεται. 

 

Blood Price ( W )

 

No Cost: || Cooldown: 0.5 || Toggle
Κάθε  τρίτη επίθεση ο Aatrox κάνει 60/95/130/165/200 (+0.7 Bonus AD ) σωματική ζημιά και χάνει ποσοστό της ζωής του ίσο  με το 25% του damage που έκανε.

 

Blades of Torment ( E )

 

Cost: 5% of Current Health || Range: 900 || Cooldown: 12/11/10/9/8
Ο  Aatrox εξαπολύει και στέλνει την δύναμη της λεπίδας κάνοντας 75/120/165/210/255 (+ 0.6 AP ) μαγική ζημιά σε όλους του αντιπάλους που θα πετύχει και κάνει slow 40% για 1.75/2/2.25/2.5/2.75″

 

Massacre ( R )

 Νo Cost || Cooldown: 120/100/80

Ο Aatrox κάνει AoE μαγική ζημιά ίση με 15% (+ 0.01 AP) της ζωής που έχει. Για 12″ θα του ανέβει η μέγιστη ζωή για 100/175/250 (+ 50/65/80 ανά παίχτη που χτύπησε  και την ταχύτητα επίθεσης κατά 100/175/250 (+ 50/65/80 ανά παίχτη που χτύπησε). Το attack range του επίσης μεγαλώνει στα 325.

Οι μηχανισμοί διατήρησης και διαφυγής που διαθέτει το κιτ ικανοτήτων του Aatrox τον καθιστούν ιδανικό για την πάνω λωρίδα.

Ιστορία

Ο Aatrox είναι ένας θρυλικός πολεμιστής, ένας από τους πέντε εναπομείναντες μιας αρχαίας φυλής που ονομάζεται Darkin. Χειρίζεται τη θεόρατη λεπίδα με χάρη και τέχνη, κομματιάζοντας ολόκληρες στρατιές με τεχνική που σε μαγνητίζει. Με κάθε εχθρό που σκοτώνει, η λεπίδα του Aatrox που μοιάζει να είναι ζωντανή, απορροφά το αίμα τους, τον δυναμώνει και τροφοδοτεί τη βίαιη και ευγενή εκστρατεία του για αίμα.

Η πρώτη ιστορία για τον Aatroxξ χρονολογείται στην αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας. Περιγράφει έναν πόλεμο ανάμεσα σε δύο μεγάλες φατρίες τις οποίες ο κόσμος πλέον θυμάται μόνο ως το Προτεκτοράτο και οι Άρχοντες των Μάγων. Με την πάροδο του χρόνου, οι Άρχοντες των Μάγων πέτυχαν μια σειρά από συντριπτικές νίκες, οι οποίες τους έφεραν πολύ κοντά στην πλήρη εξολόθρευση του ορκισμένου εχθρού τους για πάντα. Την ημέρα της τελικής αναμέτρησης, ο στρατός του Προτεκτοράτου βρέθηκε να υστερεί αριθμητικά, εξαντλημένος και ανεπαρκώς εξοπλισμένος. Ήταν προετοιμασμένοι για την αναπόφευκτη ήττα.

Τη στιγμή που κάθε ελπίδα είχε πεθάνει, εμφανίστηκε μέσα από τις παρατάξεις τους ο Aatrox. Με λίγες μόνο λέξεις, ενθάρρυνε τους στρατιώτες να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων προτού ριχθεί ο ίδιος στη μάχη. Η παρουσία του έδωσε ελπίδα στους απελπισμένους πολεμιστές. Στην αρχή, παρακολουθούσαν εμβρόντητοι καθώς αυτός ο άγνωστος ήρωας θέριζε τους εχθρούς τους, κορμί και λεπίδα κινούμενα σε απόλυτη αρμονία σαν να ήταν ένα. Σύντομα, οι πολεμιστές ανακάλυψαν ότι μέσα τους είχε ξυπνήσει μια έντονη δίψα για μάχη. Ακολούθησαν τον Aatrox στην καρδιά της μάχης, ο καθένας τους αγωνιζόμενος με τη μαινόμενη δύναμη δέκα ανδρών έως ότου κέρδισαν την πιο απίθανη νίκη.

Ο Aatrox εξαφανίστηκε μετά τη μάχη, όχι όμως και το πρωτόγνωρο μένος του στρατού του Προτεκτοράτου. Ο εκπληκτικός τους θρίαμβος οδήγησε σε πολλούς ακόμη μέχρι που επέστρεψαν επιτέλους σπίτι τους νικηφόροι. Οι συμπατριώτες τους τούς υποδέχθηκαν σαν ήρωες, όμως, παρότι είχαν σώσει ολόκληρο τον πολιτισμό τους από τον αφανισμό, μια σκιά καραδοκούσε στο μυαλό κάθε πολεμιστή. Κάτι μέσα τους είχε αλλάξει. Με τον καιρό, οι μνήμες της μάχης ξεθώριασαν, μόνο για να αντικατασταθούν από μια ζοφερή αποκάλυψη: οι πράξεις ηρωισμού τους ήταν στην πραγματικότητα βάναυσες θηριωδίες που είχαν διαπράξει με τα ίδια τους τα χέρια.

Ιστορίες σαν και αυτή εμφανίζονται στη μυθολογία πολλών πολιτισμών. Αν θεωρηθεί ότι όλες τους είναι αληθινές, τότε η παρουσία του Aatrox έχει αλλάξει την έκβαση ορισμένων από τους πιο σημαντικούς πολέμους στην ιστορία. Αν και αυτές οι ιστορίες τον μνημονεύουν ως σωτήρα σε σκοτεινούς καιρούς, η πραγματική κληρονομιά του Aatrox ίσως είναι ένας κόσμος γεμάτος συγκρούσεις και αλληλοσπαραγμό.

«Ορισμένοι μάχονται για τιμή, ορισμένοι για δόξα. Το μόνο που έχει σημασία είναι η μάχη.» – Aatrox

Περισσότερα νέα για το League of Legends