Ghost Bride Morgana

Ο θρήνος της Νύφης-Φάντασμα Ο θρύλος της «La Llorona» αναδύεται από τον ποταμό με τη μορφή της Ghost Bride Morgana. Αυτή η στοιχειωμένη εκδοχή του Έκπτωτου Άγγελου αποτυπώνει την ιστορία του «Θρήνου της Νύφης-Φάντασμα» . Βασισμένη στον πλούτο της κοινής πολιτιστικής παράδοσης, η Ghost Bride Morgana είνα το μοναδικό skin αφιερωμένο στην Λατινική Αμερική. Είστε έτοιμοι να γιορτάσουμε το opening του καινούργιου server Latin America North; Ας γνωρίσουμε καλυτερα αυτήν την αιθέρια εκδοχή του στοιχειωμένου θρύλου. Πολλά χρόνια πριν σε ένα ταπεινό χωριό ζουσε μια κοπέλα με εκθαμπωτική παρουσία.Οι συγχωριανοί της άξια της είχαν δώσει τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο θρήνος της Νύφης-Φάντασμα

Ο θρύλος της «La Llorona» αναδύεται από τον ποταμό με τη μορφή της Ghost Bride Morgana. Αυτή η στοιχειωμένη εκδοχή του Έκπτωτου Άγγελου αποτυπώνει την ιστορία του «Θρήνου της Νύφης-Φάντασμα» .

Βασισμένη στον πλούτο της κοινής πολιτιστικής παράδοσης, η Ghost Bride Morgana είνα το μοναδικό skin αφιερωμένο στην Λατινική Αμερική. Είστε έτοιμοι να γιορτάσουμε το opening του καινούργιου server Latin America North; Ας γνωρίσουμε καλυτερα αυτήν την αιθέρια εκδοχή του στοιχειωμένου θρύλου. Πολλά χρόνια πριν σε ένα ταπεινό χωριό ζουσε μια κοπέλα με εκθαμπωτική παρουσία.Οι συγχωριανοί της άξια της είχαν δώσει τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο.

Η Μοργκάνα λοιπόν μετά απο μερικά χρονια παντρεύτηκε έναν πολύ ισχυρό άντρα από ανώτερη κοινωνία και μαζί του εκάνε δύο παιδια. Αρχικά ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια όμως δεν άργησε πολύ ο άντρας της να αναζητήσει την τύχη του στον κύκλο της ανώτερης κοινώνιας από την οποία προερχόταν.

Μια μέρα λοιπόν στην απογευματινή βόλτα με τα παιδιά της στις όχθεις του ποταμού , στο λιθόστρωτο δρομάκι της γέφυρας ξεπροβάλει η άμαξα του καλού της με μια δυσσάρεστη έκπληξη μαζί του. Καθώς πλησιάζουν τα παιδιά να ειδωθούν με τον πατέρα τους μία εντυπωσιακή νεαρή στεκόταν στο πλευρό του.Εκείνος δεν αντίκρυσε καθόλου την νόμιμη γυναικα του χαιρέτησε τα παιδιά του και χάθηκε στο ηλιοβασίλεμα μαζί με την ερωμένη του.

Η Μοργκάνα κυριαρχήθηκε από θυμό έχασε κάθε ίχνος λογικής.Η εκδίκιση ηταν πλέον αναμενώμενη, έτσι με την έλλειψη της συνείδησης των πράξεων της έδεσε τα μικρά παιδιά της και τα πέταξε στο ορμητικό ποτάμι.Όταν κατάλαβε τι είχε κάνει ήταν πλέον αργά τα παιδιά της είχαν χαθεί απ’ το οπτικό της πεδίο.

Μάταια προσπάθησε να τα σώσει γιατί από τα ορμητικά ρεύματα του ποταμού παρασύρθηκε και αυτή και πνίγηκε… Η σωρός της βρέθηκε το επόμενο πρωί από έναν συγχωριανό της.Σύμφωνα με φήμες το πνεύμα ακόμα και σήμερα τα βράδια περιπλανιέται αναζητώντας τα παιδιά της μέσα απο άλλες παιδικές φιγούρες.

Περισσότερα νέα για το League of Legends