Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Last Hit: Part 1

Πως ξέρουν τα Minions που να επιτεθούν; Κάθε λίγα δευτερόλεπτα, ελέγχουν την περιοχή γύρω τους και επιλέγουν τον υψηλότερο σε ποσοστό προτεραιότητας χαρακτήρα. Όταν τα Minions αντιλαμβάνονται πως ένας σύμμαχος χρειάζεται βοήθεια, θα επιτεθούν στον αντίπαλο χαρακτήρα για προστασία του συμμάχου τους. Θα αλλάξουν στόχο μόνο αν η προτεραιότητα είναι αρκετά μεγαλύτερη. Η προτεραιότητα των Minion βασίζεται στην παρακάτω σειρά: Έναν αντίπαλο champion όταν επιτίθεται έναν σύμμαχο. Ένα αντίπαλο minion όταν επιτίθεται σε ένα minion της ίδιας ομάδας. Ένα αντίπαλο πύργο που ζητάει βοήθεια για επίθεση από αντίπαλα minions. Έναν αντίπαλο champion ο οποίος επιτίθεται σε ένα minion της ίδιας ομάδας. Το κοντινότερο αντίπαλο minion. Τον κοντινότερο […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πως ξέρουν τα Minions που να επιτεθούν;

Κάθε λίγα δευτερόλεπτα, ελέγχουν την περιοχή γύρω τους και επιλέγουν τον υψηλότερο σε ποσοστό προτεραιότητας χαρακτήρα.

Όταν τα Minions αντιλαμβάνονται πως ένας σύμμαχος χρειάζεται βοήθεια, θα επιτεθούν στον αντίπαλο χαρακτήρα για προστασία του συμμάχου τους. Θα αλλάξουν στόχο μόνο αν η προτεραιότητα είναι αρκετά μεγαλύτερη.

  1. Η προτεραιότητα των Minion βασίζεται στην παρακάτω σειρά:
  2. Έναν αντίπαλο champion όταν επιτίθεται έναν σύμμαχο.
  3. Ένα αντίπαλο minion όταν επιτίθεται σε ένα minion της ίδιας ομάδας.
  4. Ένα αντίπαλο πύργο που ζητάει βοήθεια για επίθεση από αντίπαλα minions.
  5. Έναν αντίπαλο champion ο οποίος επιτίθεται σε ένα minion της ίδιας ομάδας.
  6. Το κοντινότερο αντίπαλο minion.
  7. Τον κοντινότερο αντίπαλο champion.

Σημείωση: Μοναδικές κινήσεις σε παίχτες όπως της Αnniesη αποσύνθεση(πρώτη) ή του Kassadin(πρώτη)δεν θα δημιουργήσουν κανένα κάλεσμα για βοήθεια. Επειδή επανεξετάζουν τον χαρακτήρα, τα minions χάνουν τον ενδιαφέρον τους ως προς τον αντίπαλο champion εξαρτώμενα κιόλας από την απόσταση που θα έχουν απομακρυνθεί οι champions.

 

Πόσο κέρδος υπάρχει από τα Minions & Πόσα υπάρχουν;

Από κάτω υπάρχει ένας πίνακας ο οποίος επεξηγεί πως πρέπει να έχει εξελιχθεί το παιχνίδι σας σε όλο τον χρόνο που έχετε διανύσει μέσα στο παιχνίδι. Δοκιμάστε τους εαυτούς σας ,πόσα minions μπορείτε να φτάσετε σε 10 λεπτά παιχνιδιού ;Πλειονότητα των μεγάλων Tier φτάνουν περίπου το 85-90% στο Last Hitting. Το υπόλοιπο ποσοστό χάνεται καθώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις του gankzoned , αλλά και του να γυρίσεις στον πύργο.

Ρίξτε μια κοντινή ματιά ,θα παρατηρήσετε πόσο χρυσό πρέπει να έχετε μαζέψει στην διάρκεια του παιχνιδιού. Άμα έχετε 100 minions παραπάνω από τον αντίπαλο θα είσαστε και πλουσιότεροι κατά 2500 χρυσό περίπου .Έτσι καταλαβαίνεται γιατί το Last Hitting είναι απαραίτητο για το να γίνει κάποιος ένας PROPlayer.

Για το δεύτερο μέρος πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
Last Hit Guide 2

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το League of Legends