Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Last Hit: Part 1

 Τα πάντα για το Last Hit Αυτό το Guide Βασίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες οι οποίες είναι:    Κατανόηση των Minions. Κατανόηση της Λογική και του Μηχανισμού για το LastHitting. Κατανόηση των Minions Αυτό το guide θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους μηχανισμούς και τις στρατηγικές για το Last Hitting. Μία από τις πιο σημαντικές λογικές του παιχνιδιού είναι να κατανοήσετε πώς να παίζεται διαφορετικές θέσεις μέσα στο παιχνίδι εκτός του supportκαι του jungle.To χρηματικό πλεονέκτημα του Last Hitting είναι αδιανόητο και θα παρατηρήσετε πως συνήθως ανάμεσα σε υψηλά Tier όπως Platinum παίχτες αλλά και χαμηλότερου επιπέδου Division: Ο μέσος […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

 Τα πάντα για το Last Hit

Αυτό το Guide Βασίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες οι οποίες είναι: 

 

  1. Κατανόηση των Minions.
  2. Κατανόηση της Λογική και του Μηχανισμού για το LastHitting.

Κατανόηση των Minions

Αυτό το guide θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους μηχανισμούς και τις στρατηγικές για το Last Hitting. Μία από τις πιο σημαντικές λογικές του παιχνιδιού είναι να κατανοήσετε πώς να παίζεται διαφορετικές θέσεις μέσα στο παιχνίδι εκτός του supportκαι του jungle.To χρηματικό πλεονέκτημα του Last Hitting είναι αδιανόητο και θα παρατηρήσετε πως συνήθως ανάμεσα σε υψηλά Tier όπως Platinum παίχτες αλλά και χαμηλότερου επιπέδου Division: Ο μέσος όρος των Last Hitting βασίζεται καθαρά στο Ρολόι του παιχνιδιού καθώς αυτό με το χρόνο πιέζει αρκετά. Άμα νομίζεται πως το Last Hitting έχει να κάνει με το να σκοτώνεται τα minions λίγο πριν πεθάνουν κάνετε μεγάλο λάθος –υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε . Αν παίζετε AD ή AP Carry και δεν μπορείτε να φτάσετε τα 100 minions σε 10 λεπτά και τα 220 σε 20 λεπτά τότε ναι πρέπει να διαβάσετε αυτό το guide!

Κατανόηση της Θέσης σας – “Μάθετε τα Minions σας”

Neutrals! Γνωρίστε τα – Ορίστε κάποιες βασικές πληροφορίες:

Τα Μπλε και Μοβ minionsτης κάθε ομάδας δημιουργούνται κάθε 30 δευτερόλεπτα από το Nexus με σκοπό να βοηθήσουν τους Champions. Τα Minions δημιουργούνται 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα από την αρχή του παιχνιδιού. Κάθε 3 λεπτά τα Minions Waves όλο και δυναμώνουν περισσότερο, με κάθε τύπο Minionνα παίρνει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Τα Minions κάνουν 50% λιγότερη ζημιά στους Πύργους ασχέτως το με το πόσο κάνουν στους χαρακτήρες αλλά και στα άλλα Minions. Τα Minions έχουν έναν “Κύκλο Αναβάθμισης” το οποίο ενεργοποιείται κάθε 3 λεπτά. Ασχέτως άμα δημιουργούνται στο 1:30 ο Κύκλος ξεκινάει ακριβώς στην αρχή του παιχνιδιού στο 0:00. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 3 minion waves, η δύναμη του minion και το κέρδος του είναι ήδη μεγαλύτερο αντιθέτως με τα πρώτα 3 waves.

Melee Minion: Επιτίθεται αμέσως στον αντίπαλο. Κάθε wave 3 δημιουργούνται . Melee Minions έχουν περισσότερη ζωή από τα Caster Minions.

Melee

Ζωή: 445 (+20 σε κάθε κύκλο)

Ζημιά: 12

Θωράκιση: 0 (+2 σε κάθε κύκλο)

Αντίσταση Μαγείας: 0 (+1.25 σε κάθε κύκλο)

Ταχύτητα Επίθεσης: 1.250

Κέρδος: 22.5g (+.5gσε κάθε κύκλο)

Χρόνος Δημιουργίας: 30 δευτερόλεπτα.

Κέρδος Εμπειρίας: 59 (+4.6 σε κάθε κύκλο)

 

Caster Minions: Επιτίθεται στο αντίπαλο από απόσταση.Κάθε wave3 δημιουργούνται. Πετάει ακτίνες ενέργειας που είναι το ίδιο χρώμα με την ομάδας τους.

Ζωή: 280 (+15 σε κάθε κύκλο)

Ζημιά: 25

Θωράκιση: 0 (+1.25 σε κάθε κύκλο)

Αντίσταση Μαγείας: 0 (+2 σε κάθε κύκλο)

Ταχύτητα Επίθεσης: 0.670

Κέρδος: 16.5g (+.5gσε κάθε κύκλο)

Χρόνος Δημιουργίας: 30 δευτερόλεπτα.

Κέρδος Εμπειρίας: 29 (+2.8 σε κάθε κύκλο)

 

 

 

 

Siege Minion: Τα καλύτερα για να καταστρέφουν τους πύργους( Δέχονται 50% λιγότερη ζημιά από τους Πύργους). Ένα δημιουργείτε κάθε 3 wavesστα πρώτα 35 λεπτά του παιχνιδιού , καθώς μετά 1 δημιουργείτε κάθε 2 waves.Τα Siege Minion έχουν περισσότεροι ζωή από τα Melee Minions.

Ζωή: 700 (+27 σε κάθε κύκλο)

Ζημιά: 40

Θωράκιση: 15 (+3 σε κάθε κύκλο)

Αντίσταση Μαγείας: 0 (+3 σε κάθε κύκλο)

Ταχύτητα Επίθεσης: 1.000

Κέρδος: 27g (+1g σε κάθε κύκλο)

Χρόνος Δημιουργίας: 90 δευτερόλεπτα.

Κέρδος Εμπειρίας: 92 (+6.4 σε κάθε κύκλο)

 

 

 

 

Super Minions: Ένα δημιουργείτε στην θέση ενός Siege Minion αν η ομάδα του έχει καταστρέψει το inhibitor της αντίπαλης. (Επιπλέον δέχεται 50% λιγότερη ζημιά από τους πύργους) .Δύο δημιουργούνται σε κάθε wave εφόσον είναι στα εκάστοτε Lane κατεστραμμένα τα inhibitors. Πολύ δυνατά σε σύγκριση με όλα τα άλλα ήδη Minions.

Ζωή: 1500 (+200 percycle)

Ζημιά: 190

Θωράκιση: 30

Αντίσταση Μαγείας: -30

Ταχύτητα Επίθεσης: 1.250

Κέρδος: Όχι τόσο σίγουροι συμβάλουν πολλοί παράγοντες.

Χρόνος Δημιουργίας: 30 δευτερόλεπτα.

Κέρδος Εμπειρίας: Όχι τόσο σίγουροι συμβάλουν πολλοί παράγοντες.

 

 Συνεχίζεται στην δεύτερη σελίδα

 

 

 

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το League of Legends