Gaming: από το Χόμπι στο Επάγγελμα

Gaming: από το Χόμπι στο Επάγγελμα” είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνουν το IST College και η Greek Gaming Academy

Gaming: από το Χόμπι στο Επάγγελμα” είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνουν το IST College και η Greek Gaming Academy, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00 στο αίθριο του κολεγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενημέρωσης για μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες βιομηχανίες, αυτή των e-sports. Στην Ελλάδα μόνο το 2018 οι Gamers ξεπέρασαν τους 351.000 και τα έσοδα άγγιξαν τα 889.000 δολάρια.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, πλην των παικτών (Gamers) ή προπονητών (Coaches), συναντάμε επιχειρηματίες που δημιουργούν τις πρώτες Επαγγελματικές Ομάδες, Event Planners, Scouts, Managers, Υπεύθυνους Δημοσίων Σχέσεων. Καθημερινά χιλιάδες gamers παίζουν με στόχο την κορυφή συμμετέχοντας σε online τουρνουά που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα, ενώ παράλληλα πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να μετατρέψουν το χόμπι τους σε επάγγελμα με σημαντικές προοπτικές στη σταδιοδρομία τους.

Εκπρόσωποι του χώρου θα σας γνωρίσουν τα οφέλη και τις προοπτικές των e-sports, με αναφορές στην πορεία του gaming από το χθες στο σήμερα, στους αθλητές, στην επαγγελματική εξέλιξη, στα οικονομικά μεγέθη, αλλά και στη σχέση του gaming με την εκπαίδευση.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Η εκδήλωση: facebook.com/events/2295420634080406/