Καθυστερεί το Days Gone!

Η Sony έχει προβεί σε ενημερώσεις για μερικούς από τους τίτλους που βρίσκονται σε εξέλιξη στα Worldwide Studios της, αποκαλύπτοντας πως ο τίτλος για το PS4, Days Gone, έχει καθυστερήσει. Σε μια θέση στο Blog του PlayStation, ο Asad Qizilbash, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ στη Sony Interactive Entertainment America, επιβεβαίωσε ότι το «παιχνίδι επιβίωσης» θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου 2019. Προηγουμένως είχε προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου 2019. Στη δήλωσή της, η Sony ανέφερε ότι αυτό έγινε για να ξεφύγει από μια πολυάσχολη περίοδο και να δώσει στον προγραμματιστή Sony Bend κάποιο χρόνο για να βελτιώσει το παιχνίδι: «Πρόσφατα αποφασίσαμε να μετακινήσουμε […]

Platforms
 
Genre
 

Η Sony έχει προβεί σε ενημερώσεις για μερικούς από τους τίτλους που βρίσκονται σε εξέλιξη στα Worldwide Studios της, αποκαλύπτοντας πως ο τίτλος για το PS4, Days Gone, έχει καθυστερήσει. Σε μια θέση στο Blog του PlayStation, ο Asad Qizilbash, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ στη Sony Interactive Entertainment America, επιβεβαίωσε ότι το «παιχνίδι επιβίωσης» θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου 2019. Προηγουμένως είχε προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Στη δήλωσή της, η Sony ανέφερε ότι αυτό έγινε για να ξεφύγει από μια πολυάσχολη περίοδο και να δώσει στον προγραμματιστή Sony Bend κάποιο χρόνο για να βελτιώσει το παιχνίδι: «Πρόσφατα αποφασίσαμε να μετακινήσουμε την απελευθέρωση των Days Gone από το γεμάτο χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου έως τις 26 Απριλίου 2019», δήλωσε ο Qizilbash. «Ενώ το στούντιο είναι πρόθυμο να δει Days Gone στα χέρια των χρηστών, το Bend Studio θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για περαιτέρω γυάλισμα του Days Gone.»

Στο Days Gone, οι παίχτες παίρνουν τον έλεγχο ενός μοτοσικλετιστή που ονομάζεται Deacon St. John, ο οποίος επίσης τυγχάνει να είναι κυνηγός εγκληματιών. Όλο το παιχνίδι «αποκάλυψης» αποτελείται από γρήγορα κινούμενα πλάσματα που μοιάζουν με ζόμπι και ονομάζονται Freakers, τα οποία, σύμφωνα με τα trailers, κινούνται κατά ομάδες.

 

Περισσότερα νέα για το Days Gone