Θες να σώσεις τον κόσμο στο «Fortnite»; Ε, τότε θα περιμένεις! (vid)

Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση για το δωρεάν PvE mode Save the World του «Fortnite».

Ελάχιστα πράγματα στη ζωή είναι χειρότερα από την αναμονή. Ειδικά όταν σου έχουν υποσχεθεί κάτι και ενώ ο καιρός πλησιάζει για να πάρεις αυτό το «κάτι» στα χέρια σου και τότε σου αποκαλύπτουν πως θα πρέπει να… περιμένεις ακόμη περισσότερο.

Τα λέω λίγο μπερδεμένα φίλε αναγνώστη; Δεν έχεις καταλάβει ακόμη για τι πράγμα μιλάω; Λογικό. Γι’ αυτό ας περάσουμε στο… ζουμί.

Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση για το δωρεάν PvE mode Save the World του «Fortnite». Και αυτό γιατί η ομάδα προγραμματιστών του διάσημου παιχνιδιού είχε κάνει λάθος προβλέψεις.

Σε πρώτη φάση πίστευαν ότι το εν λόγω mode θα είναι έτοιμο για να βγει στον «αέρα» μέσα στο 2018. Ωστόσο, κάποιες δυσκολίες τους άλλαξαν τα πλάνα και γενικότερα το μυαλό. Οπότε από το να βγει κάτι που δεν θα είναι 100% έτοιμο και θα έχει διάφορα bugs πήραν την απόφαση να το καθυστερήσουν. Αλλά και πάλι δεν δεσμεύτηκαν για το πότε θα μπορούν οι παίκτες του «Fortnite» να το έχουν στα χέρια τους.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".