Αν είσαι… μερακλής και γουστάρεις το «Devil May Cry 5», τότε αυτό το σακάκι είναι για σένα! (pics)

Υπάρχουν video games που σε κάνουν να «αρρωστήσεις» μαζί τους. Έτσι, δεν αργείς να γίνεις «κολλημένος» μαζί τους. Αλλά μέχρι που θα έφτανες για ένα αντικείμενο που θα μπορούσες να το φορέσεις, αλλά και θα είχε και λίγη… μαγεία από τον ηλεκτρονικό κόσμο; Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν οι φίλοι του Devil May Cry 5, καθώς υπάρχει πλέον στη αγορά το σακάκι του Dante, του Nero και του V. Και εκεί λοιπόν φίλε αναγνώστη που είσαι έτοιμος να πατήσεις «send» για να το κάνεις δικό σου βλέπεις πόσο κάνει. Δεν χάνεις απλά την μπάλα. Αλλά τη Γη κάτω από […]

Υπάρχουν video games που σε κάνουν να «αρρωστήσεις» μαζί τους. Έτσι, δεν αργείς να γίνεις «κολλημένος» μαζί τους. Αλλά μέχρι που θα έφτανες για ένα αντικείμενο που θα μπορούσες να το φορέσεις, αλλά και θα είχε και λίγη… μαγεία από τον ηλεκτρονικό κόσμο;

Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν οι φίλοι του Devil May Cry 5, καθώς υπάρχει πλέον στη αγορά το σακάκι του Dante, του Nero και του V. Και εκεί λοιπόν φίλε αναγνώστη που είσαι έτοιμος να πατήσεις «send» για να το κάνεις δικό σου βλέπεις πόσο κάνει.

Δεν χάνεις απλά την μπάλα. Αλλά τη Γη κάτω από τα πόδια σου, μιας και το πιο φτηνό κοστίζει 4.000 δολάρια, ενώ για τους πιο μερακλήδες υπάρχουν εκδόσεις με 5.000, αλλά και με 6!

Αν είσαι μερακλής τα «σκας». Αλλιώς απλά τα κοιτάς!

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".