Η PURO Hellas κάνει μία δυναμική εμφάνιση στη Digital Expo 2018

Σε μία γιορτή της Τεχνολογίας και του Gaming η PURO Hellas συμμετέχει με χαρά και με τα καινοτόμα νέα της Projects.

Σε μία γιορτή της Τεχνολογίας και του Gaming η PURO Hellas συμμετέχει με χαρά και με τα καινοτόμα νέα της Projects.

Έτσι λοιπόν, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας και της φόρτισης, μέσα από τα νέα μας προϊόντα καθώς και τα δυνατά brands που φιλοξενούμε στον χώρο του Gaming Gear.

Αναζητήστε τον ειδικά σχεδιασμένο χώρο που έχουμε ως Χρυσοί Χορηγοί της διοργάνωσης με τα Brands της Bloody Gaming και της Gioteck, πάρτε μέρος στα τουρνουά και κερδίστε τα πλούσια δώρα μας. Όταν έρθει η ώρα που θα ξεμείνετε από μπαταρία στο κινητό σας τηλέφωνο, απλά κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο Charging Spot της PURO Hellas και φορτίστε το κινητό σας για να επανέλθετε δυναμικά στην αρένα της Digital Expo.

Μία σύντομη περιγραφή των Projects που θα συναντήσετε από την PURO Hellas:

Bloody Gaming:

Κάθε φορά που ακούτε Bloody να θυμάστε 2 πράγματα:

  1. Διαθέτουμε τεχνολογία “LightStrike” η οποία σας δίνει την ταχύτερη απόκριση σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο εκεί έξω.
  2. Μεταφέραμε την τεχνολογία “LightStrike”  και στα Gaming Mice /ποντίκια μας.

Στον χώρο του Gaming περιφερειακών για PC, η Bloody καταφέρνει και κάνει τη διαφορά εδώ και χρόνια, προσφέροντας απόκριση στην ταχύτητα του φωτός. Στόχος είναι πάντα να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία gaming σε casual και professional players.

Gioteck:

Μας προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό στον χώρο του Console Gear, ως ο κορυφαίος δημιουργός αξεσουάρ για PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Ως εταιρεία, η Gioteck επενδύει στο να παρέχει στην κοινότητα των gamers ανθεκτικά, αξιόπιστα και καινοτόμα αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος είναι πάντα να μπορείτε να βυθιστείτε πραγματικά μέσα στο παιχνίδι, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Έπειτα από 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, η Gioteck έχει τη γνώση να αντιλαμβάνεται την κάθε στιγμή τι χρειάζεται πραγματικά ο gamer και πως μπορεί να του το προσφέρει, καταφέρνοντας πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

The PURO Hellas Energy Project: Οι ρυθμοί της καθημερινότητας διαρκώς αυξάνονται και η ανάγκη μας για ενέργεια έχει επεκταθεί και σε έναν από τους πιο πιστούς μας φίλους. Το κινητό μας τηλέφωνο.

Χρειαζόμαστε φόρτιση εύκολα, γρήγορα, απλά, διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

Η PURO Hellas προνοεί και προλαβαίνει κάθε ανάγκη στον χώρο της τεχνολογίας και των smart devices. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο να προσφέρουμε ό,τι πιο καινοτόμο στον χώρο της φόρτισης εντός κι εκτός σπιτιού και γραφείου.

Έτσι λοιπόν, στη Digital Expo θα γνωρίσετε από κοντά όλες τις επιλογές Fast και Wireless φόρτισης που προσφέρουμε στην αγορά.

Οργανώστε λοιπόν τον χρόνο σας ελεύθερα και μη σκέφτεστε αν έχετε φορτίσει το κινητό σας. Γιατί πολύ απλά, έχουμε σκεφτεί ήδη για εσάς τη βέλτιστη λύση.

PURO Hellas is your Charging pall, always, at your disposal.