Το Demo του Anthem έρχεται τον Φεβρουάριο! (vid)

Η εταιρία παραγωγής EA (Electronic Arts) ανακοίνωσε την έκδοση VIP Demo του Anthem στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι subscribers της EA/origin σε Xbox και PC στη 1 Φεβρουαρίου! Επιπλέον, το Demo θα μπορούν να παίξουν και οι χρήστες PS4 εφόσον προπαραγγείλουν το παιχνίδι. Επιπρόσθετα, κατά την ανακοίνωση αναφέρθηκε πως το Demo δεν αποτελεί τεστ ή beta μέσω του οποίου επιζητούμε feedback αλλά πολύ απλά είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού ώστε ο κόσμος να πάρει μια γεύση. Το παιχνίδι είναι ένα sci-fi RPG action όπου οι παίκτες είναι Freelancers, οι οποίοι είναι στρατιώτες εξοπλισμένοι με Javelins. Αυτά τα σούπερ υψηλής […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η εταιρία παραγωγής EA (Electronic Arts) ανακοίνωσε την έκδοση VIP Demo του Anthem στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι subscribers της EA/origin σε Xbox και PC στη 1 Φεβρουαρίου! Επιπλέον, το Demo θα μπορούν να παίξουν και οι χρήστες PS4 εφόσον προπαραγγείλουν το παιχνίδι.

Επιπρόσθετα, κατά την ανακοίνωση αναφέρθηκε πως το Demo δεν αποτελεί τεστ ή beta μέσω του οποίου επιζητούμε feedback αλλά πολύ απλά είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού ώστε ο κόσμος να πάρει μια γεύση.

Το παιχνίδι είναι ένα sci-fi RPG action όπου οι παίκτες είναι Freelancers, οι οποίοι είναι στρατιώτες εξοπλισμένοι με Javelins. Αυτά τα σούπερ υψηλής τεχνολογίας κοστούμια τύπου Iron Man επιτρέπουν στους παίκτες να πετούν γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο και να αλληλεπιδρούν με τους εχθρούς ενώ ολοκληρώνουν αποστολές είτε μόνοι είτε με άλλους.

Η EA επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Anthem στις 22 Φεβρουαρίου του 2019.

Περισσότερα νέα για το Anthem
Tags