Φήμες για μεταφορά του Diablo στο Netflix

Καθόλου απίθανη δεν είναι η μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού, Diablo, στην τηλεόραση μέσω της πλατφόρμας του Netflix.

Καθόλου απίθανη δεν είναι η μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού, Diablo, στην τηλεόραση μέσω της πλατφόρμας του Netflix.

Η αρχή έγινε με το «Castlevania» που έγινε σειρά στο Netflix και άνοιξε την όρεξη της γνωστής εταιρίας παραγωγής για περισσότερες μεταφορές παιχνιδιών στην TV.

Σύμφωνα με το «comicbook.com» οι άνθρωποι της  Blizzard φέρονται να είναι σε συζητήσεις με το Netflix για να πραγματοποιηθεί μια σειρά ή μια ταινία για το Diablo.

To ρεπορτάζ αναφέρει πως ο σεναριογράφος Andrew Cosby, γνωστός από τη συμμετοχή του στο Hellboy, έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση για να αναλάβει να φτιάξει την ιστορία. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι βασισμένο σε κάποιο από τα παιχνίδια ή αν θα είναι ένα νέο σενάριο με βάση πάντα τους πρωταγωνιστές των παιχνιδιών.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.