HALL OF GAMES για πρώτη φορά στην Ελλάδα

To “Hall of Games” αποτελεί έναν νέο gaming θεσμό στην Ελλάδα, με έναρξη φέτος τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ

To “Hall of Games” αποτελεί έναν νέο gaming θεσμό στην Ελλάδα, με έναρξη φέτος τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με τα εγκαίνια της έκθεσης στις 8 Σεπτεμβρίου και τελειώνουν με το πέσιμο της αυλαίας της στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στο πλήθος των εκδηλώσεων που θα λάβουν μέρος στο “Hall of Games”, ξεχωρίζει η διοργάνωση των ημιτελικών και των τελικών του League of Legends Greek Championship, του μεγαλύτερου League of Legends πρωταθλήματος στα Βαλκάνια, το οποίο φέτος αποτελεί για πρώτη φορά τον επίσημο συνεργάτη της Riot Games.

Επιπλέον στην φαντασμαγορική inSpot Gaming Arena, 100 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος ταυτόχρονα σε τουρνουά PUBG και FORTINE, τα οποία θα διοργανωθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και άλλων πρωταθλημάτων των διασημότερων gaming τίτλων.

Οι επισκέπτες του “Hall of Games” θα μπορούν να περιηγηθούν στα περίπτερα μερικών μερικών εκ των μεγαλύτερων εταιρειών στον χώρο του gaming και να λάβουν μέρος σε μία πληθώρα διαγωνισμών με πλούσια δώρα. Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να βαφτούν όπως οι αγαπημένοι τους ήρωες από επαγγελματίες face paint artists, να φωτογραφηθούν με τους γνωστότερους cosplayers από Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και με γνωστούς Έλληνες παίκτες esports οι οποίοι θα φιλοξενούνται στα πλαίσια της διοργάνωσης.

Στo “Hall of Games” αναμένονται πάνω από 400.000 επισκέπτες φίλοι της τεχνολογίας και των esports.

Ο χώρος θα ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 και τις καθημερινές από τις 16:00 μέχρι και τις 22:00.