Doublelift: «Στην Ευρώπη είναι πιο μπροστά από εμάς…»

Ο λόγος που η Ευρώπη υπερέχει της Αμερικής.

Ο Doublelift θεωρεί ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν κάνει βήματα μπροστά αναφορικά με το πόσο γρήγορα προσαρμόζονται στις αλλαγές.

Οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο League of Legends, σημαίνει ότι στην επαγγελματική σκηνή, οι ομάδες που προσαρμόζονται πιο γρήγορα, θα είναι και εκείνες που θα έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Doublelift, μιλάει για τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ξεχωρίζοντας την G2 και την Fnatic, ενώ τόνισε ότι οι ομάδες από το EU LCS είναι πιο μπροστά από εκείνες της Αμερικής αναφορικά με την προσαρμοστικότητα.

«Η Fnatic και η G2 μοιάζουν απίστευτα δυνατές. Η Ευρώπη είναι σίγουρα πιο μπροστά από εμάς αναφορικά με τον τρόπο που προσαρμόζεται στο meta», είπε ο Doublelift.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.