Doublelift: «Ελπίζω το παιχνίδι να γυρίσει 3 χρόνια πίσω»

Ο Doublelift αναπολεί τις παλιές εποχές στο League of Legends.

Ο Doublelift δεν είναι ευχαριστημένος από το πως είναι η κατάσταση στον χώρο το League of Legends.

Πολλά παράπονα έχει ο Doublelift για το πως έχει γίνει η επαγγελματική σκηνή του League of Legends, αλλά και από τον τρόπο που έχει αλλάξει το παιχνίδι τον τελευταίο καιρό. Ο Yilliang Peng, τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο πριν τρία χρόνια, καθώς βρισκόταν στη «Χρυσή Εποχή» του, είχε περισσότερο κόσμο και μεγαλύτερο πάθος και τρέλα για να παίξει κανείς. Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα του ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει το League of Legends τρία χρόνια πριν.

«Τρία χρόνια πίσω στο Spring Split του 2015, ήταν η πραγματικά Χρυσή Εποχή του League of Legends. Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψει αυτό το hype που υπήρχε. Έβλεπες 500 χιλιάδες άτομα για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του LCS», είπε χαρακτηριστικά.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.