Η άποψη του Doublelift για το πως έχει γίνει το League of Legends

Καυστικό το σχόλιο του Doublelift.

Ο Doublelift με ποστάρισμα του στο Twitter σχολίασε τον τρόπο που έχει αλλάξει το League of Legends.

Το game έχει αλλάξει και το θέμα συζήτησης στους pro players στο League of Legends είναι το νέο meta. O Doublelift, που είναι από τα κορυφαία adc στην Αμερική, σχολίασε με ποστάρισμα του στο Twitter τις αλλαγές.

«Ξυπνάς μετά από 1,5 χρόνο που ήσουν σε κώμα και την τελευταία φορά που έπαιξες League of Legends παιζόταν το ardent και μισούσες το παιχνίδι. Δες το NA LCS, ο Sneaky, o Jensen είναι benched και παίζουν ο Keith και ο Goldenglue. Δες το EU LCS, ο Rekkles παίζει Janna και είναι benched για να παίξει ο αναπληρωματικός toplaner στη θέση του botlane. Δες το LCK, o Faker παίζει Taric mid και είναι και αυτός benched. Καλωσήρθες στο Season 8», ήταν το σχόλιο του Doublelift.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.