Αποσύρθηκε ο Madlife!

Τελείωσε την καριέρα του στο League of Legends ο Madlife.

Ο Madlife ανακοίνωσε ότι αποσύρεται πλέον οριστικά ως επαγγελματίας παίκτης του League of Legends.

Ένας από τους πλέον παλαιότερους και πιο ιστορικούς παίκτες της επαγγελματικής σκηνής του League of Legends αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του ως παίκτης. Ο λόγος για τον Madlife, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει.

Ο Madlife, ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά από το 2012, όταν έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα της Mig και στη συνέχεια εξελίχθηκε ως ένας από τους πιο συμβολικούς παίκτες στη σκηνή του League of Legends. Η καλύτερη στιγμή της καριέρας του ήρθε όταν άνηκε στην Azubu Frost, με την οποία κατέκτησε την κορυφή του LCK και έφτασε μία ανάσα από την κορυφή του κόσμου το season 2.

Ακόμη τα σχέδια του για το μέλλον δεν έχουν γίνει γνωστά, με πολλά σενάρια να τον θέλουν να παραμένει στη σκηνή από άλλο πόστο.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.