Η άποψη του Dardoch για το νέο meta

Ο Dardoch απολαμβάνει το νέο meta.

Ο Dardoch από την Echo Fox έχει μία ενδιαφέρουσα άποψη για το νέο meta στο League of Legends.

Είναι γνωστό ότι το νέο meta στο League of Legends έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από του pro players με τους περισσότερους εξ αυτών να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα τωρινά δεδομένα.

Η Echo Fox ωστόσο, δείχνει να έχει μπει δυνατά στο NA LCS, ξεκινώντας με 2-0 στην πρώτη εβδομάδα, με τον Huni να παίζει και botlane αλλά και jungle. Ο Dardoch από την άλλη, στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, δηλαδή στο junlge, αλλά στο δεύτερο έπαιξε top.

Ο ίδιος ο παίκτης είπε την άποψη του για το παιχνίδι: «Σκεφτόμουν να αλλάξω ρόλο εδώ και αρκετό καιρό, είναι καλό που η Riot το αφήνει να γίνει έτσι απλά, φυσικά. Έτσι δεν χρειάζεται να καταστρέψω την καριέρα μου αλλάζοντας ρόλο σε ad ή κάτι άλλο».

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.