Ασταμάτητος ο Heimerdinger στο competitive!

O Heimerdinger διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο Heimerdinger έχει μετατραπεί σε ένα από τα πια δυνατά champions στο competitive League of Legends.

Το League of Legends έχει υποστεί ένα σωρό αλλαγές, που έχουν διαμορφώσει ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό στο botlane. Αυτό έχει φέρει στο προσκήνιο τον Heimerdinger, ο οποίος είναι από τα κορυφαία picks που μπορεί να πάρει κανείς στο bot, αυτή τη περίοδο.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού του competitive scene, ο Heimerdinger μοιάζει ασταμάτητος και γίνεται pick σχεδόν κάθε φορά που είναι open. Το meta τα έχει φέρει έτσι ώστε να μπορεί να έχει μεγάλο value, κάτι που εκτιμάται από τους επαγγελματίες παίκτες.

Αυτή την εβδομάδα έχει γίνει pick 11 φορές και οι 10 εξ αυτών οδήγησαν σε νίκη με μέσο όρο KDA 25.0. Συγκεκριμένα στην Ευρώπη, είναι από τα αγαπημένα picks των παικτών μετρώντας 7 νίκες και τις 7 φορές που επιλέχθηκε.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.