Η κατάρρευση των SKT

Απογοητεύει η κατάσταση των SKT.

Από τα σαλόνια στα… αλώνια για την SKT, που καταρρέει όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός.

Οι χιλιάδες fans των SKT βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά τις συνεχόμενες σφαλιάρες που δέχεται η αγαπημένη τους ομάδα. Από τον Οκτώβριο, που ηττήθηκε 3-0 στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Μετά το απογοητευτικό spring split, η SKT έχει ξεκινήσει με τον πιο άσχημο τρόπο το summer split, μετρώντας δύο σερί ήττες από τους Afreeca Freecs και από τους Gen.G. Το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί κατά πολύ και ακόμη και ο Faker πια, δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, εξαιτίας της κατάστασης που βρίσκεται το meta.

Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η SKT, ο Faker έπαιξε Taric midlane, κάτι που αποδεικνύει ότι πλέον δεν είναι στο χέρι του να κουβαλήσει την ομάδα του.

Το μέλλον φαίνεται ζοφερό και εάν δεν υπάρξουν άμεσα σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ η ομάδα που έχει σαρώσει τους τίτλους θα συνεχίσει να κατρακυλάει.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.