Βόμβα αλλαγών στο League of Legends roster της Cloud 9

Τεράστια αλλαγή στο ρόστερ της Cloud 9.

Η Cloud 9 αποφάσισε να κάνει τρεις μεγάλες αλλαγές στο League of Legends roster της.

Ξεχάστε το League of Legends roster της Cloud 9 όπως το γνωρίζατε. Μέχρι και σήμερα, η ομάδα του NA LCS αποτελούνταν από τους Licorice, Svenskeren, Jensen, Sneaky, Smoothie. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής αποφάσισαν να προβούν σε τεράστιες αλλαγές

Βάση των scrims και την απόδοση των παικτών, ο coach Reapered υποβίβασε στη δεύτερη ομάδα τους Jensen, Sneaky και Smoothie για την πρεμιέρα του NA LCS.

Μάλιστα τη θέση τους θα πάρουν οι Goldenglue, Keith και Zayzal. Πρόκειται για αλλαγές που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες αποτελούσαν τη ραχοκοκαλιά της Cloud 9 όλον αυτόν τον καιρό.

 

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.