Μεγάλες επενδύσεις από την Microsoft

Την αγορά τεσσάρων εταιριών ανάπτυξης ανακοίνωσε επίσημα η Microsoft στην συνέντευξη Τύπου της στην E3.

Την αγορά τεσσάρων εταιριών ανάπτυξης ανακοίνωσε επίσημα η Microsoft στην συνέντευξη Τύπου της στην E3.

Η Microsoft είναι μια εταιρία που ποτέ δεν έκρυψε την φιλοδοξία της να αναπτύξει περισσότερα exclusives. Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά τεσσάρων εταιριών.

Ο Phil Spencer ανέβηκε στην σκηνή της Ε3 και ανακοίνωσε την ίδρυση της The Initiative. Πρόκειται για μια εταιρία ανάπτυξης που ουσιαστικά εξαγόρασε τις Playground Games, Undead Labs και Compulsion Games και Ninja Theory.

Ο επικεφαλής του όλου εγχειρήματος είναι ο Darell Gallagher, που «έφτιαξε» το όνομα του από τη συμμετοχή του στο Tomb Raider. Στην ίδια παρουσίαση η Microsoft ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το νέο Xbox.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.