Επίσημο: Στα σκαριά το νέο X-box!

Οι άνθρωποι της Microsoft δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου στους επόμενους μήνες να βγει στην αγορά το νέο X-box.

Έτοιμο να περάσει στο επόμενο level φαίνεται πως είναι το X-box. Η κονσόλα που άλλαξε το gaming μια για πάντα δείχνει και πάλι το… μέλλον. Όπως έγινε γνωστό στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της Microsoft μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρχει νέο X-box.

Κάτι που μέχρι χθες ήταν απλά μια φήμη, πλέον είναι και επίσημο. Και δεν το επιβεβαίωσε όποιος κι όποιος, αλλά ο Φιλ Σπένσερ, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι επικεφαλής της ομάδας του X- box.

Μπορεί να μην είπε πολλά, αλλά όσα βγήκαν από το στόμα του ήταν πραγματικά «διαμάντια»: «Το νέο X-box θα έρθει και θα επιβεβαιώσει την αφοσίωσή μας στο gaming και πόσο πολύ μας αρέσει να το κάνουμε αυτό. Επίσης, θα υπάρχουν αλλαγές στην «αρχιτεκτονική» του», είπε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πολλούς το νέο X-box αναμένεται να μην έχει κουμπιά, όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά να είναι αφής. Ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο, οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη για να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Tags

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".