Όλοι αγαπημένοι χαρακτήρες anime στο Jump Force (vid)

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η Microsoft στην press conference της στην Ε3, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βίντεο για το Jump Force.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η Microsoft στην press conference της στην Ε3, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βίντεο για το Jump Force.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση προχώρησε η Microsoft στην press conference της στην Ε3. Η Αμερικανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για το νέο παιχνίδι με την ονομασία Jump Force.

Από το βίντεο προκύπτει ότι το παιχνίδι έχει fighting θεματολογία, αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι χαρακτήρες που μπορεί να πάρει ο παίκτης. Ποιοι είναι αυτοί; Μερικοί από τους γνωστότερους ήρωες από anime,όπως οι Goku, Luffy, Naruto και Ryuk.

H επίσημη κυκλοφορία του Jump Force αναμένεται μέσα στο 2019 και θα είναι διαθέσιμο για Xbox One, PS4 και PC σε ψηφιακή μορφή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.