Έρχεται το νέο Doom και κάνει πάταγο!

Έτοιμο να προκαλέσει τον κακό χαμό είναι το νέο Doom που θα βγει στην αγορά μέσα στο 2018.

Ο χρόνος περνάει. Οι δείκτες του ρολογιού κάνουν «τικ- τακ». Και όλοι περιμένουν πώς και πώς το νέο Doom, το οποίο όπως φαίνεται απλά δεν θα… υπάρχει. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο παραγωγός του, Μάρτι Στράτον, μιλώντας στην έκθεση Ε3.

Το νέο Doom θα είναι αρκετά… κλικ ανώτερο από τα προηγούμενα και αυτό έχει φέρει ανυπομονησία τους φανατικούς θαυμαστές του εν λόγω παιχνιδιού. Για την ώρα αυτό που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα είναι δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι οι εχθροί με τους οποίους θα έρθεις αντιμέτωπος είναι τουλάχιστον οι διπλάσιοι (με τα λίγα μαθηματικά που ξέρουμε και εμείς), ενώ η ιστορία θα λαμβάνει μέρος στη Γη.

Τώρα όσον αφορά το gameplay κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Τουλάχιστον τώρα. Και αυτό γιατί στην Ε3 δεν έγινε κάποια παρουσίαση. Παρόλα αυτά το… feeling που υπάρχει είναι θετικό, οπότε όλοι περιμένουν πώς και πώς να πάρουν το νέο Doom στα χέρια τους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και να το λιώσουν.

Tags

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".