Γίνεται franchised το πρωτάθλημα League of Legends στην Τουρκία από τη νέα χρονιά

Σημαντικές και άκρως θετικές εξελίξεις για το πρωτάθλημα League of Legends της Τουρκίας

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μεγάλες αλλαγές στο πρωτάθλημα League of Legends της Τουρκίας (TCL), που θα γίνει franchised από τη νέα χρονιά

Στα βήματα της Ευρωπαϊκού και του Αμερικανικού πρωταθλήματος League of Legends θα βαδίσει και το Τούρκικο πρωτάθλημα από τη νέα χρονιά. Τόσο στο NA όσο και στο EU τα πρωταθλήματα έχουν γίνει franchised, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες δεν μπορούν να υποβιβαστούν.

Σκοπός είναι να υπάρξουν πολλαπλά οφέλη. Οι οργανισμοί θα μπορούν να χτίσουν μία ομάδα, όχι μόνο σκεπτόμενοι πως θα διατηρηθούν στη λίγκα, αλλά να βαδίσουν πάνω σε σταθερά βήματα και να μεγαλώσουν τον οργανισμό τους. Επίσης, όφελος θα έχει συνολικά το πρωτάθλημα αλλά και όσοι επενδύουν και το παρακολουθούν, καθώς έτσι θα ανέβει επίπεδο.

Η Riot Games Τουρκίας ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη είδηση, η οποία αναμένεται να αλλάξει ριζικά το σκηνικό και να κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.