Χαμός για τους τελικούς του Overwatch!

Sold out για το Overwatch finals στο Barclays Center της Νέας Υόρκης

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Το Overwatch League Grand Finals που θα διεξαχθεί στο Barclays Center στη Νέας Υόρκη, είναι ήδη sold out καθώς έχουν πωληθεί πάνω από 20.000 εισιτήρια.

Μάλιστα, τα μαγικά χαρτάκια έγιναν διαθέσιμα το πρωί της Παρασκευής 18 Μαΐου και σήμερα έχουν φύγει όλα. Ο τελικός λαμβάνει χώρα το διήμερο 27-28 Ιουλίου και αναμένεται να γίνει χαμός.

Ο Nate Nanzer, επίτροπος του Overwatch League δήλωσε: «Ξέρουμε ότι το Overwatch είχε απίστευτους οπαδούς αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα γίνουν τα ματς στο σπίτι ενός από τα μεγαλύτερα αθλήματα στον κόσμο αλλά και arena διασκέδασης. Με τη βοήθεια της ομάδας μας και τους χορηγούς μας και του Barcalys Center θα δώσουμε ένα πρώτης ποιότητας σόου για το κοινό μας και για τα εκατομμύρια που θα το παρακολουθήσουν online».

Περισσότερα νέα για το Overwatch

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.