Κυκλοφόρησε το gameplay video του ONRUSH (vid)

Η Codemasters δημοσίευσε ένα βίντεο που αποκαλύπτει τα game modes του νέου ONRUSH

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η Codemasters δημοσίευσε ένα βίντεο που αποκαλύπτει τα game modes του νέου ONRUSH

Βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες μακαριά από την επίσημη κυκλοφορία του ONRUSH και η Codemasters με ένα βίντεο, παρουσίασε τα game modes του παιχνιδιού.

Η πρώτη επιλογή έχει την ονομασία «Countdown» και πρόκειται να ένα αγώνα ταχύτητας που οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν κάποια όρια σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στην επιλογή «Lockdown» ο χρήστης καλείται να βγάλει εκτός πορείας τους αντιπάλους του, προκειμένου να πάρει τον έλεγχο της περιοχής, με την ομάδα που έχει πάρει τις περισσότερες περιοχές να είναι η νικήτρια.

Τέλος, υπάρχουν άλλες δυο επιλογές, η Overdrive και η Switch που επί της ουσίας κερδίζει όποιος κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο αμάξι του άλλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Onrush

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.