Φήμες για ρετρό κυκλοφορία από τη Sony

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για την πρόθεση της Sony να κυκλοφορήσει ξανά το PS1.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για την πρόθεση της Sony να κυκλοφορήσει ξανά το PS1

Μια πολύ ενδιαφέρουσα φήμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αν επιβεβαιωθεί θα γεμίσει νοσταλγία όσους πρόλαβαν τα πρώτα Playstation της Sony.

Όλα ξεκίνησαν όταν το «comicbook.com» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ που αναφέρει πως ο πρόεδρος της Sony,John Kodera, έχει συζητήσει με άλλα στελέχη της εταιρίας, το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει μια ρετρό έκδοση του PS1.

«H η εταιρεία μας πάντοτε διερευνά παλιότερες σημειώσεις με ιδέες και προτάσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξει κάποιος μια κλασική κονσόλα και τους τρόπους αυτούς τους έχουμε συζητήσει» ήταν τα λόγια του Kodera που δεν διέψευσε, άλλα ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες.

Μέχρι σήμερα, η Sony μαζί με τη Microsoft είναι οι μοναδικοί κατασκευαστές που δεν έχουν λανσάρει κάποια ρετρό κυκλοφορία.

Tags
,

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.