Νέα πρόκληση στην καριέρα του NBK

Ετοιμάζει το επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Nathan «NBK-» Schmitt, καθώς φεύγει από τους G2

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ο γνωστός παίκτης του Counter-Strike, Nathan «NBK» Schmitt, δοκιμάζεται από την Cloud 9, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της

Ο 23χρονος παίκτης ανήκει στους G2 από τον Φεβρουάριο του 2017 και έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει 2 premier tournaments, το DreamHack Masters Malmö 2017 και το ESL Pro League Season 5 Finals.

Ωστόσο, τώρα δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τους G2 και έτσι ψάχνει αλλού για να συνεχίσει την καριέρα του. Αρκετές ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, ωστόσο η Cloud 9 κάνει δοκιμαστικά μαζί του και εάν όλα πάνε καλά τότε θα υπογράψει με εκείνη.

Η Cloud 9 θα συμμετάσχει στο Esports Championship Series 5 Finals στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία μικρή γεύση.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive
Tags
,

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.