Μια ιστορία εξιλέωσης σας περιμένει στο Selling Sunlight

Αλλά όταν φτάσει η ώρα, θα ζητήσετε συγχώρεση ή θα εκδικηθείτε για την τιμωρία σας;

Platform
 
Genre
 
Developer
 

Ουδέν κρυπτόν υπό το φως του Ηλίου

Όταν κάποιος ακούει τον όρο RPG συχνά σκέφτεται την σταδιακή εξέλιξη ενός χαρακτήρα που σκοτώνει τέρατα για να προχωρήσει στην ιστορία του παιχνιδιού. Αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στο Selling Sunlight, καθώς αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός έμπορου σε έναν κόσμο που η Γη έχει σταματήσει να γυρίζει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο μισός πλανήτης να βυθιστεί στο σκοτάδι και το κρύο και ο άλλος μισός να καεί από τον Ήλιο, που λατρεύεται ως θεός. Μόνο μια λωρίδα γης αποτελεί ασφαλής από αυτήν την αλλαγή, με αρκετές διαφορετικές φυλές να καταλήγουν να ζουν αρμονικά εκεί.

Ο χαρακτήρας σας έχει καταδικαστεί από τους Golden Priests για κάποιο έγκλημα, με τιμωρία να καλυφθεί το πρόσωπό σας για να μην το βλέπει ο Ήλιος. Ευτυχώς αυτό δεν σας αποτρέπει από το να μπείτε στο Merchants Guild και να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση. Αλλά όταν φτάσει η ώρα, θα ζητήσετε συγχώρεση ή θα εκδικηθείτε για την τιμωρία σας;

Το αξιοπρόσεκτο σε αυτό το RPG, όπως αναφέρθηκε πριν, είναι ότι δεν υπάρχει combat system. Ως έμπορος θα πρέπει να λύσετε τα προβλήματά σας με την ομιλία. Εδώ θα σας δίνονται πάντα τέσσερις επιλογές για να διαλέξετε, με σκοπό να λάβετε την επιθυμητή απάντηση, να ρίξετε την τιμή κάποιου προϊόντος ή ακόμα να δείτε την ιστορία του παιχνιδιού από διαφορετική σκοπιά. Για παράδειγμα θα έχετε διαφορετική αντιμετώπιση από NPCs αν είστε φιλικός και διαφορετική αν προσπαθήσετε να τους γοητεύσετε.

Μέχρι στιγμής το Selling Sunlight βρίσκεται σε καλή πορεία, έχοντας ήδη ολοκληρώσει μια καμπάνια στο Kickstarter. Το παιχνίδι θα αργήσει βέβαια, με την κυκλοφορία να έρχεται τον Μάιο του 2019.

Περισσότερα νέα για το Selling Sunlight