Κυκλοφόρησε το Ruiner

Το εν λόγω παιχνίδι είναι το Ruiner, η πρώτη δουλειά της Reikon Games.

Platforms
 
Genres
, ,  
Publisher
 
Developer
 

Καταιγιστική και βίαιη cyberpunk δράση

Όταν οι game designers του παιχνιδιού σου έχουν προϋπηρεσία σε τίτλους όπως Dying Light, This War of Mine, Shadow Warrior και ολόκληρη την σειρά Witcher, οι προσδοκίες όλων αυτομάτως είναι αρκετά υψηλές. Το εν λόγω παιχνίδι είναι το Ruiner, η πρώτη δουλειά της Reikon Games. Το σενάριό του εκτυλίσσεται το 2091 στην Rengkok, μια μητρόπολη με μεγάλες επιρροές από ασιατική και cyberpunk κουλτούρα.

Ο πρωταγωνιστής μας όντας εθισμένος στην εικονική πραγματικότητα, πέφτει θύμα hacking και χρησιμοποιείται ως δολοφόνος από αγνώστους. Ολοκληρώνοντας τα καθήκοντά του, τον αφήνουν ετοιμοθάνατο και επιπλέον απαγάγουν τον αδερφό του. Ευτυχώς για αυτόν σώζεται τελευταία στιγμή από κάποιον άλλον hacker κι έτσι ξεκινάει η περιπέτειά του, δηλαδή να πολεμήσει την Heaven, την εταιρία που κρύβεται πίσω από το hacking του και να σώσει τον αδερφό του.

Μιας και το Ruiner είναι ένα cyberpunk παιχνίδι, μαζί με τα κλασσικά όπλα όπως πολυβόλα και καραμπίνες, υπάρχουν αρκετά πρωτότυπα μεταξύ των οποίων είναι τα Pulse Railgun, EMP tactical grenade, Ultrasonic Gun, και πολλά άλλα με καταστροφικές ιδιότητες για τους αντιπάλους σας. Το soundtrack του παιχνιδιού είναι αρκετά προσεγμένο με πολύ ωραία beats και τον Susumu Hirasawa, διάσημο συνθέτη anime, να συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό.

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επισκεφτείτε το Ruiner στην επίσημη σελίδα του.